Horoskop 2018

Nye horoskop for 2018!

Hva sier stjernene og universet om 2018? Endelig er Åndelighet klare med horoskop for 2018, nå kan du få vite noe om hvordan du bør forholde deg til det nye året og hva året bringer. I horoskopene gir vi både generelle råd og informasjon og i tillegg har vi fokusert litt ekstra på karriere og kjærlighet, som er viktige tema for mange av leserne våre. Husk at horoskopet først og fremst gir informasjon om muligheter og farer som kommer med det nye året. Du selv må bruke informasjonen på beste vis og ta ansvar for å gjøre 2018 best mulig for deg!

Husk at horoskopet først og fremst gir informasjon om muligheter og farer som kommer med det nye året. Du selv må bruke informasjonen på beste vis og ta ansvar for å gjøre 2018 best mulig for deg!

Horoskop for Væren 2018

Årshoroskop Væren 2018Etter et utfordrende  2016 og 2017 har væren mye godt å se frem til i 2018. Det blir et brudd med det negative som du har opplevd og du bør nå begynne å planlegge for fremgang. Innsikt og ideer bør betraktes som verdifulle og muligheter som eventuelt dukker opp bør gripes med begge hender! Vær likevel forberedt på at livet aldri går på skinner, så å holde fokus er som vanlig svært viktig. Horoskopet forteller også mer om både økonomi og kjærlighet i 2018.

Gå til Væren 2018

Tyren

Årshoroskop Tyren 2018Tyren bør ha et gjennomtenkt forhold til livet i 2018, for i år kommer både utfordringer og muligheter, og det er kanskje ikke alltid like godt å skille mellom disse i år. Dette er en ny fase i livet ditt og det kan være lurt å tenkte gjennom ting og lage en plan på bakgrunn av hva du ønsker å oppnå dette året, og vær oppmerksom på muligheter som ikke passer inn i planen din. Dette er kanskje ikke året du bør forfølge disse.

Gå til Tyren 2018

Tvillingene

Årshoroskop Tvillingene 2018Dette blir et år preget av kreativitet og ideer for Tvillingene. Det vil være sterke og gode ideer, men dessverre vil utkommet av ideene bli lavere enn forvente, og du kan føle at du ikke får betalt for arbeidet du gjør. Likevel bør du være forberedt på å jobbe og følge ideene dine. For de er gode og dette vil blir et lærerikt år. Du bør velge dine viktigste saker og legge ressursene dine i disse. Når det gjelder kjærlighet ser året svært lovende ut.

Gå til Tvillingene 2018

Krepsen

Årshoroskop Krepsen 2018For krepsen blir 2018 et året preget av fremgang og materielle goder! Du er sterk i år og du vil se at instinktene dine stemmer og at du har energi til å jobbe mot og nå målene dine. Det kan være en ny jobb, et nytt hus, bil eller andre mål du har i sikte. 2018 kan være et godt år å fokusere på karrieren og de mulighetene året kommer til å bringe, men glem heller ikke kjærligheten for den nyvunne energien din kan åpne hjertedører også!

Gå til Krepsen 2018

Horoskop for Løven 2018

Årshoroskop Løven 2018Dette er et år der du bør finne frem tegnebrettet for å lage en plan før du setter fokus på målene dine for året! Forbered deg på en omstart, gamle ideer og gamle planer fungerer kanskje ikke lenger. Og du kan stå i fare for å bruke mye energi uten å få betalt dersom du fortsetter som før. Det positive er at dersom du følger disse rådene kan du oppleve et skifte rundt oktober og du vil se at året faktisk blir et bra år likevel.

Gå til Løven 2018

Jomfruen

Årshoroskop Jomfruen 2018Karrieremessig og finansielt ligger alt til rette for et fremgangsrikt år for Jomfruen. Du bør jobbe hardt i år for du vil få godt betalt, men samtidig være forsiktig og ikke jobbe for hardt. Det kan koste deg i kjærligheten. Vær bevisst, men utforsk livet og mulighetene som kommer. Dette kan være året der muligheter som har vaket lenge endelig blir virkelige gir rikelig betalt.

Gå til Jomfruen 2018

2018-01-02T14:06:23+00:00