Fiskene 2018

Se horoskopene for mars måned her:

Horoskop Fiskene 2018

Generelt: Dette kan se ut som et år der du kan føle deg holdt igjen og begrenset, siden mange faktorer utenfor din kontroll kan forsinke fremgangen din, og du kan føle deg både irritert og oppgitt til tider. Hjernen din vil være overaktiv og følelsene dine kan ta overhånd, noe som kan gjøre både tankegang og planlegging vanskelig til tider – kanskje også irrasjonell. Samtidig har du et sterkt ønske om å arbeide hardt og sørge for at det blir en ny utvikling. Men dine overordnede kan sette en stopper for planene dine, og du vil oppleve en generell demper på iveren din på grunn av dette.

Den beste måten å møte disse utfordringene på vil være å arbeide hardt og få gjort så mye som mulig på individuell basis. Alt du gjør som profesjonell vil ha muligheten til å bli godt belønnet, og du kan oppleve at du får en god gevinst gjennom å fungere som rådgiver på ulike arenaer. Samtidig kan din partner oppleve økte inntekter, og du vil nyte godt av dette. Likevel er dette et år der du kan merke at du tenker mye pessimistisk og bekymrer deg for fremtiden.

En helt ny bølge med lidenskap og sterke følelser kan dukke opp mellom oktober og november, og den forvirringen du da kan føle, markerer store forandringer i kjærlighetslivet ditt. Men med en gang du er forbi 18. november, vil lykken snu til det positive for deg. Du vil nå være i stand til å ta gode, klare avgjørelser omkring det meste…

Karriere: Når det gjelder karrieren, vil du stige både i autoritet og i aktivitet, men visse begrensninger og unødvendig press kan dukke opp fra dine overordnede. Noen blokkeringer kan bygge seg opp mellom april og august, og du må unngå konfrontasjon i denne perioden, samt unngå å gå til noen drastiske skritt.

Det kan komme til flere episoder der du føler for å legge alle ballene døde og bare gå videre. Imidlertid vil det lønne seg om du klarer å la være å gjøre noen drastiske ting før perioden mellom april og august er over, og vente til september før du tar noen avgjørelser. Etter 12. oktober vil du oppleve en opptur på jobb, og du vil merke at du får økt energi, noe som gjør det mulig for deg å oppnå stadig nye milepæler.

Likevel vil du plages til tider av negative tanker og en pessimistisk innstilling, og dette kan ødelegge en del muligheter for deg, samtidig som det stjeler energien din – en energi du kunne brukt på langt viktigere ting. Du må komme deg gjennom denne negative veggen og ikke la denne sinnsstemningen legge noen begrensning på hva du ser som mulig å gjennomføre.

Unngå å gjøre noen store investeringer på jobb, da det er en ganske stor sjanse for at det skal gå galt, og du kan risikere å miste en del penger. Først i juli og august er det bedre sjanser for økonomiske investeringer, og nå kan du oppleve en motsatt periode, der karrieremulighetene topper seg sammen med de finansielle mulighetene. Det vil være lurt av deg å arbeide hardt og vise at du takler alle utfordringene som disse periodene fører med seg.

Kjærlighet: Ditt personlige liv vil være en kilde til høy tankevirksomhet og mye aktivitet. Du kommer til å ha et begivenhetsrikt kjærlighetsår, men noen situasjoner kan du lett feiltolke, og dermed misforstå den egentlige intensjonen til din partner. Forskjellige problemer og forvirrende trender kan bygge seg opp mellom februar og mai, noe som kan føre til misnøye.

En helt ny bølge med lidenskap og sterke følelser kan dukke opp mellom oktober og november, og den forvirringen du da kan føle, markerer store forandringer i kjærlighetslivet ditt. Men med en gang du er forbi 18. november, vil lykken snu til det positive for deg. Du vil nå være i stand til å ta gode, klare avgjørelser omkring det meste, selv om ekteskapsspørsmål fortsatt kan være vanskelige å ta stilling til.

Og nettopp i ekteskapet kan det bygge seg opp litt misstemning på grunn av mye arbeid og stort ego. Særlig mellom april og august skal du være oppmerksom; det kan være mistenksomhet i forholdet ditt, og det fører til at relasjonen mellom dere blir dårligere. Etter oktober vil dette bedre seg, og hele resten av året ligger det til rette for de aller beste forholdene i ekteskapet.

Oppsummering: Totalt sett vil 2018 bringe deg mye hardt arbeid, men også mange milepæler som du vil nå. All innsatsen du gjør i løpet av de første ni månedene vil gi deg strålende resultater de siste tre månedene av året. Et klart hode, et godt forhold til de eldre og kloke, samt gode ønsker fra folk rundt deg, vil hjelpe deg langt på vei i 2018. Unngå å krangle med søsken eller venner, dette kan gjøre skade for fremtiden. Les mer om horoskop, årshoroskop, månedshoroskop og andre stjernetegn her..

2018-12-21T03:01:54+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top