Fiskene februar 2018

Horoskop -Fiskene februar 2018

Fiskene: Dette er en periode der du kan føle deg litt forvirret. Jupiter, en av dine beskytterplaneter, begynner på sin firemåneders tilbaketrekningssyklus, og det forsterker ditt behov for å reflektere.

Du er vanligvis introvert og har et rikt indre liv, men i februar kan du føle et sterkt behov for å trekke deg tilbake og være helt for deg selv for å ta et oppgjør med hele det foregående året for å gi slipp på det før din neste fødselsdag. Når Saturn kommer tilbake til ditt tegn den 18. februar, kommer du til å føle deg mer som ditt gamle jeg igjen.

I februar vil også både Merkur, kommunikasjonsplaneten, og Venus, kjærlighetsplaneten, komme inn i ditt tegn. Dette gjør at universet føles som din egen bakgård, og din egen intuitive sensitivitet overfor andre vil bli svært forsterket nå. Det betyr at det blir enda viktigere å sette og overholde personlige grenser, samtidig som du likevel forblir åpen mot andre mennesker.

Husk at du er det tegnet som best av alle føler andres problemer, utfordringer, gleder og sorger – ta i mot dette som en velsignelse, men etter at du har tatt i mot det, så må du gi slipp på det og sende det videre ut i universet. Ikke gjør andres sorger til dine egne.

Horoskop Februar 2018

Informasjon Om Fiskene

Årshoroskop Fiskene 2018

Se nye horoskop for 2019 her

2018-12-21T02:52:33+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top