Horoskop Fiskene 2019

Fiskene 2018

Det er ingen nyhet for deg som tilhører Fiskene, som er et sensitivt vanntegn, at hvor vel du føler deg kommer an på hvilket selskap du er i. Har du tenkt over at du kanskje har omgitt deg med feil mennesker? Horoskopet viser at en solformørkelse i vennskapssonen din i årets første uke kan representere et ordentlig vendepunkt, en krise eller et sjokk, som endelig får deg til å våkne og innse hva du må gjøre.

Når fullmånen kommer inn i romantikksonen din sent i februar, er det et perfekt tidspunkt for å dra på en romantisk helgetur eller å gjøre noe annet spesielt sammen med partneren din. Kanskje er det noen løfter du vil gi, eller en avtale dere vil inngå?

I slutten av januar blir det særlig viktig for deg i Fiskene å fokusere på din mentale helse, så ikke nøl med å ta avstand fra mennesker som ikke tilfører deg noe godt. Unngå ting som tapper deg for energi, og ha fokus på det som gir deg velvære og gode følelser. Når mars kommer og Uranus kommer inn i bildet, vil du få en lettere oppgave med å finne ut hvem du bør omgås og hvem det er bedre å minimere kontakten med. I følge horoskopet får du i denne perioden også god hjelp til å sette deg selv først, og til å identifisere hvem dine virkelige venner er. Kanskje syns du det er ubehagelig å si nei, men du er likevel nødt til å gjøre det for å ivareta deg selv. Og den gode nyheten er at du fort lærer deg kunsten, så etter hvert forsvinner ubehaget. Når sommeren og høsten kommer, har du fått et mye bedre liv på grunn av at du har funnet dine ekte venner og har lært deg å si nei.

Se horoskopene for 2023

Etter hvert som det blir desember, viser horoskopet at Jupiter kommer inn i din vennskapssone. Det rydder bordet og gjør det klart for ny utvikling i flere av dine vennskap, og i midten av desember kan det se ut som om du får en mentor som hjelper deg med denne utviklingen. Husk å velge dine venner med omhu, slik at din egen personlighet kommer til rette og får blomstre!

Fiskene og karriere i 2019

Gjør deg klar for et travelt år! I følge horoskopet blir jobb og karriere noen av de travleste områdene for deg i 2019, men med det følger også fremgang. Mars er i din økonomiske sone helt fra starten av året, så det gir deg et positivt dytt når det gjelder å tjene mer penger. Og fra slutten av januar kan du forvente at du plutselig er på rett sted til rett tid, og får en sjanse du griper med begge hender. Behold roen og gjør maksimalt ut av denne sjansen og hele denne gode arbeidsperioden!

I midten av februar skal du være litt forsiktig med hva du bruker penger på, og rådfør deg gjerne med noen som har peiling dersom du vurderer å gjøre en større investering. I januar, juni og september vil du oppleve at du kanskje føler deg litt lei av å jobbe, men pass på at du ikke faller inn i latskap – ta ondet ved roten og fortsett med det gode arbeidet du har gjort ellers i året. Men pass på at du ikke blir hovmodig og arrogant selv om du får til mye på jobb; horoskopet viser at det er størst risiko for dette i midten av juni, så bare vær oppmerksom på dette for å unngå det.

Men i det store og hele har du et godt arbeidsår, og du har levert solide resultater, så du går ut av 2019 med en bedre posisjon i arbeidslivet, både når det gjelder stillingen din og rent økonomisk. Dette er det bare å benytte videre; surf på bølgen som har oppstått, så vil du gå inn i et enda bedre 2020 – og ikke vær redd for å sette deg noen store, utfordrende mål!

Fiskene og kjærligheten i 2019

Horoskop 2019

Horoskopet viser at dette blir et rolig år på kjærlighetsfronten. Hvis du er singel, kan du nyte godt av mange hyggelige møter og fine opplevelser, men ingen av dem rokker ved din tilværelse – og det er en god ting. Dersom du er i et forhold, er det gode utsikter til at det fortsetter slik, og at forholdet vokser seg enda tryggere i løpet av 2019.

Når fullmånen kommer inn i romantikksonen din sent i februar, er det et perfekt tidspunkt for å dra på en romantisk helgetur eller å gjøre noe annet spesielt sammen med partneren din. Kanskje er det noen løfter du vil gi, eller en avtale dere vil inngå? Benytt anledningen! Og det gode er at dette fortsetter; i slutten av mars kommer Venus inn i Vannmannen, så hele våren er en fin tid for romantikk og kjærlighet av den varme, trygge sorten.

Men pass på at du er ærlig! I juli kommer det nemlig en solformørkelse i din risikosone, og det kan bety et sjokk dersom enten du eller partneren din ikke har sagt hele sannheten. Siden Mars passerer inn i din sone for lidenskap på omtrent samme tid, er det fort gjort å hente fram negative følelser som sjalusi og mistenksomhet i noen måneder. Men i følge horoskopet er dette ikke en større hendelse enn det du gjør det til å være, så ikke mist hodet, og forsøk å kontrollere de opphetede følselsene.

Når august kommer, roer det hele seg, og det er tid for nye begynnelser og at ting kan falle på plass. Dersom viljen er tilstede, er det ingen grenser for hva dere kan få til! Og resten av høsten og vinteren blir en god periode for kjærlighetslivet igjen, der du kan finne fred og ro og gjøre morsomme ting med partneren eller andre interessante mennesker du møter.

Oppsummering: Dette blir et år der horoskopet viser at du får stort fokus på arbeid, samtidig som du klarer å si adjø til mennesker som tar mer fra deg enn de gir. Du får personlig vekst, og får også en ny trygghet på jobb, siden du ikke lenger trenger å bruke krefter på mennesker som tapper deg for energi i privatlivet.

I forbindelse med de nye horoskopene for 2019 ber vi alle dere som liker og bruker Åndelighet dele horoskopene og artiklene våre på sosiale media! Det er enkelt og det går fort, det er bare å trykke dele knappen under artikkelen. Og det betyr mye for oss!

2019-02-26T20:44:26+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top