Horoskop Jomfruen 2019

Horoskop Jomfruen 2019

I følge horoskopet blir 2019 et år der jomfruen kan utvide horisonten sin i flere retninger, samtidig som du utforsker din egen kapasitet og hvor dine grenser går. Det høres kanskje ut som en selvmotsigelse, men er det ikke: Når du blir kjent med dine egne forutsetninger og egenskaper, blir du bedre i stand til å tilrettelegge aktiviteten din slik at du jobber for å forbedre det du har en mulighet til å påvirke – i stedet for å leve i en drømmeverden og ha uoppnåelige mål.

Fra slutten av mars til slutten av april kommer du til å få en sjanse til å få økonomien din i orden på langt sikt; det dukker opp en sjelden mulighet som gir deg anledning til å gå gjennom dine fremtidsplaner og lage en økonomisk plan for dette. Dette er også en god periode for å gjøre nye investeringer eller å starte med noe nytt.

For jomfruen starter denne prosessen allerede i januar, og i februar vil du ha kommet et godt stykke på vei i din indre oppdagelsesreise og ha mye ny kunnskap om hvor dine talenter ligger. Det er viktig at du blir bevisst på hvor mye du har å tilby!

Se horoskopene for 2023

I løpet av våren gjør Uranus deg rastløs, både rent fysisk, men også mentalt. Kanskje du vil reise litt ekstra, eller ta en ny utdannelse eller lære deg noe nytt? Her kommer erfaringene fra starten av året til nytte; du vet hvor du har dine styrker, og kan benytte deg av det når du velger hva du vil fordype deg i.

All denne selvransakelsen i første halvdel av året leder jomfruen mot nymånen i august, som bringer med seg et helt nytt prosjekt. Dette vil du kunne ta fatt på med all den nye kunnskapen du har fått, og du har de beste forutsetninger for å lykkes!

Når det gjelder familieliv, kan du være oppmerksom på at det kan dukke opp trøbbel i paradiset i januar, juni og september; det er perioder der det kan oppstå krangler innad i din utvidede familie. Men dette er forbigående, og det er også ting som tyder på at det i januar dukker opp noe helt nytt og fantastisk i familien din. Kanskje er det et nytt familiemedlem på vei, eller en annen ny og stor hendelse?

Karriere -Horoskop 2019

Har du følt deg oversett eller forbigått i løpet av 2018? Det er indikasjoner her som kan tyde på at det er en spenning mellom deg og noen av dine kolleger, men du må forsøke ikke å ta dette personlig. Bare hold ut til du kommer til mars, da går Venus inn i ditt område og gjør det lettere for deg å være diplomatisk og få nye og gode forbindelser på jobb.

Fra slutten av mars til slutten av april kommer du til å få en sjanse til å få økonomien din i orden på langt sikt; det dukker opp en sjelden mulighet som gir deg anledning til å gå gjennom dine fremtidsplaner og lage en økonomisk plan for dette. Dette er også en god periode for å gjøre nye investeringer eller å starte med noe nytt. I mars kommer planeten Mars inn i din karrieresone, og det gir deg både ny energi og nye ambisjoner – samt drivkraften til å forfølge det.

Dersom du ønsker å skifte jobb, er perioden mellom juni og midten av august et godt valg for å se seg om etter noe nytt og gå på intervjuer. Ikke vær redd for å stille krav til en ny arbeidsgiver, du må ikke undervurdere din egen kompetanse!

Fra starten av oktober kommer mars inn i din økonomiske sone, og det sikrer deg en god avslutning på året.

Jomfruen og kjærligheten i 2019

Horoskop 2019

I 2019 handler det om å finne gnisten. Enten må du finne den på nytt i et eksisterende forhold, eller du må finne en helt ny gnist med en ny person – dette kan bli spennende! Du går ut og søker etter noe du har savnet, og du kan finne det både med din nåværende partner eller med en helt ny. Dersom du er i et forhold som strever, vil det komme et vendepunkt i mars når du må gjøre opp status og finne ut hva du egentlig ønsker. Merkur kan gi deg kommunikasjonsproblemer her, så vær oppmerksom på at du er tydelig i kommunikasjonen din og at du klarer å formidle det du vil.

Når Venus kommer inn i kjærlighetssonen din i slutten av mars, kommer du til å føle en lettelse over situasjonen du er i, enten du har valgt å fortsette med en partner eller om du endte opp med et brudd. Du får noen måneder på deg til å lande og til å la følelsene roe seg ned, før det dukker opp mange spennende muligheter mot slutten av året! Jupiter kommer inn i bildet i desember, og det gir deg en oppsving i romantikken. Hvis du er singel, ligger det mange muligheter i alle feiringene på denne årstiden – her kan du møte noen virkelig interessante personer! Og dersom du har en partner, er dette tiden for å foreta en spennende reise sammen og gjenoppdage romantikken.

Uansett om du er singel eller i et forhold, tyder ting på at du har alt å vinne i denne perioden, så ikke vær redd for å ta noen sjanser!

Oppsummering: Du kommer til å lære mye nytt om deg selv dette året, men det er utelukkende til din egen fordel – når du kjenner din egen kapasitet, kan du bedre utnytte den. Ikke vær redd for å ta sjanser, både når det kommer til kjærlighet og karriere har du alt å vinne og lite å tape!

I forbindelse med de nye horoskopene for 2019 ber vi alle dere som liker og bruker Åndelighet dele horoskopene og artiklene våre på sosiale media! Det er enkelt og det går fort, det er bare å trykke dele knappen under artikkelen. Og det betyr mye for oss!

2019-02-26T20:33:54+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top