Horoskop Krepsen 2019

Krepsen får et 2019 som kommer til å by på mange overraskelser. Så i 2019 må du ikke være for streng eller forvente for mye, verken fra dine omgivelser eller deg selv. Det kan være en utfordring for krepsen, men vær forsiktig med å kritisere deg selv!

Du vil finne ut at du slett ikke trenger å drive som et løvblad med vinden; du har både styrke og makt til å påvirke din egen situasjon. Og når også Venus rykker inn i april, kommer du til å få nye muligheter til å gjøre et glimrende inntrykk på både intervjuer for nye jobber og for forfremmelser. Herfra ser det hele lyst ut!

Siden 2019 blir et år med mange overraskelser, er det viktig at du holder deg åpen for forandring, og at du er villig til å gå inn i endringer både når det gjelder ting rundt deg og ting inni deg. Frem mot mars føler du som kreps deg kanskje litt utilfreds og forvirret, og du skal ikke bli overrasket dersom du føler at du er på vei i feil retning! Men husk at det ikke er noen skam å snu, og du har alle muligheter til å endre retning dersom du ønsker det. All den tvilen du sitter inne med, kan du også snu til noe positivt; benytt anledningen til å drive med litt sjelegransking og aksepter deg selv for den du er. Og gå for all del ikke i fella med å anklage deg selv for tidligere feil du har gjort!

Se horoskopene for 2023

Etter hvert som våren går mot sommer, vil du ha en god periode for å fokusere på dine egne drømmer og forventninger, og ha fokus på hva magefølelsen din sier. Dette er en tid for å gjenoppdage deg selv, så bruk gjerne denne perioden på å innstille deg på en ny retning som passer bedre overens med det du føler inni deg. Som kreps vil du merke at du føler deg tryggere og at du har fått en ny selvtillit i løpet av mai måned, og fra og med juli står du trygt og stabilt i din nye rolle og din nye selvinnsikt. Dette er en følelse som vedvarer ut året, så selv om du må bruke den første delen av 2019 på selvgransking og refleksjon, blir det verdt det når du kommer ut som en sterkere person på den andre siden!

Krepsen og karriere i 2019

Krepsen starter 2019 ambisiøst, og du gjør det klart at du mener alvor med karrieren din. Men sent i januar kan det se ut som om du får en reduksjon i inntekten din, og du må kanskje finne andre måter å kompensere for dette på. Både januar, juni og september byr på trøbbel på jobbfronten. Vær forsiktig med å overreagere på jobbrelaterte hendelser i disse periodene! Bare husk å puste. Og unngå å bli emosjonell på grunn av jobb; selv om året kanskje starter på en røff måte, vil det hele glatte seg ut i løpet av april, når nymånen entrer karrieresonen din og gjør deg i stand til å legge nye planer.

Du vil finne ut at du slett ikke trenger å drive som et løvblad med vinden; du har både styrke og makt til å påvirke din egen situasjon. Og når også Venus rykker inn i april, kommer du til å få nye muligheter til å gjøre et glimrende inntrykk på både intervjuer for nye jobber og for forfremmelser. Herfra ser det hele lyst ut!

I løpet av sommeren får du inntekten din tilbake på rett spor igjen, og så lenge du er nøye med å passe på økonomien din, kommer alt til å ordne seg helt fint. Dersom du ønsker å starte med noe nytt, er august den perfekte tiden for det, og når oktober kommer kan du se tilbake på at du ikke bare har kommet deg gjennom en tøff tid, men du har også begynt på noe helt nytt og imponerende – både for deg selv og for andre.

Krepsen og kjærligheten i 2019

Horoskop 2019

Er du klar for et intenst kjærlighetsår? I starten av 2019 kommer det en solformørkelse inn i krepsens sone for kjærlighet, og det er duket for en potensiell alt eller ingenting-avgjørelse. Det er ingen overraskelse for deg, men du har unngått å ta oppgjøret, og nå blir det tvunget fram. Så du må finne ut hva du ønsker deg av det forholdet du er i, men når Venus og Jupiter møtes senere i januar ligger alt til rette for forsoning og for å gå videre på en bedre måte. Med andre ord kan dette oppgjøret føre til at forholdet ditt blir sterkere og tryggere, særlig fra februar av, når Venus kommer inn i kjærlighetssonen din.

Etter at du er ferdig med denne følelsesmessige berg- og dalbanen, vil du sette pris på at det fra mai av blir mer romantikk og kjærlighet i forholdet ditt. Fullmånen kommer inn i din sone for lidenskap, og det vil du merke! Dersom du er singel, er juli måneden du skal se opp for; her kommer Venus inn i krepsens tegn, og sammen med en måneformørkelse i romantikksonen ligger alt til rette for starten på et meget interessant forhold.

Når det går mot november, kan det dukke opp noen problemer i forholdet, samme hvor lenge eller kort dere har vært sammen. Mars og Merkur sørger for at det blir vanskeligere å kommunisere med hverandre, og en krise kan bli vanskelig å håndtere når du stadig opplever å misforstå og bli misforstått. Men hold ut, for i desember rykker Jupiter inn i romantikksonen din, og tar med seg ny romantikk til alle single og en oppsving i forholdet hos alle som har en partner. Året slutter altså på en optimistisk måte for alle, både for single og de som er i et forhold.

Oppsummering: Dette blir et år fullt av overraskelser, men hvis du holder ut de mange svingene livet tar i løpet av dette året, vil du komme styrket ut på andre siden, både i kjærlighet og i jobb.

I forbindelse med de nye horoskopene for 2019 ber vi alle dere som liker og bruker Åndelighet dele horoskopene og artiklene våre på sosiale media! Det er enkelt og det går fort, det er bare å trykke dele knappen under artikkelen. Og det betyr mye for oss!

2023-02-15T16:08:19+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top