Horoskop Skorpionen 2019

Skorpionen horoskop 2019

Horoskopet til Skorpionen sier at 2019 kommer til å bli et år i endringens tegn rent intellektuelt sett. Dette blir et å for å lære noe nytt og samtidig lære fra seg, fungere som mentor og dele kunnskap på alle nivåer, både på jobb, hjemme og i lokalsamfunnet ditt. Hvis du er bevisst på å bruke denne anledningen til å suge til deg like mye som du lærer bort, kommer du til å bli mye mer kunnskapsrik i løpet av året!

Mars kommer inn i skorpionens kjærlighetssone i begynnelsen av 2019, og det gjør at du får en lidenskapelig start på året. Men uberegnelige Uranus kommer…

I følge horoskopet får skorpionen en solformørkelse i læringssonen din to ganger i løpet av dette året; en gang i årets første uke, og en gang i den siste uken. Det ligger altså et helt år med læring mellom de to hendelsene, og du kommer til å oppleve at du har tatt formidable sjumilssteg rent mentalt i løpet av tiden som går mellom de to punktene.

Se horoskopene for 2023

Men selv om du benytter anledningen til å lære mange nye ting, skal du som er skorpion også være raus med å dele kunnskap. Oppsøk nye bekjentskaper, tilby dem hjelp dersom de trenger det, det ligger læring i det for deg også! I mai blir du bevisst på hvor mye du egentlig har å tilby, og i juli blir følelsen av at tankene dine trengs i denne verden, forsterket. Horoskopet ditt viser også at Mars kommer inn i tegnet ditt i midten av november, og du vil oppdage nye gleder ved å undervise og lære andre.

Denne lidenskapen for å lære nye ting og samtidig hjelpe andre med å lære, varer ut hele året. Ikke bare det, den blir forsterket mot slutten av desember, når Uranus og Jupiter kommer inn og rydder veien for kommunikasjon og gode forhold. Du avslutter året med personlig vekst, og er klar for å fortsette med det samme i 2020. Det er til og med ting i horoskopet ditt som tyder på at du kan møte en partner gjennom læringsvirksomheten din, så det er ingen grunn til å holde igjen!

Skorpionen og karriere i 2019

I begynnelsen av januar viser horoskopet ditt at du har Venus i din økonomiske sone, og dette påvirker deg til å bli litt av et luksusdyr. Du bruker penger som om de vokste på trær, men du må være forsiktig – i midten av februar må du trekke i nødbremsen og si stopp, for du har ikke råd til å fortsette på denne måten. Den økonomiske utfordringen du har satt deg selv i, vil prege deg frem til juni, da du endelig begynner å få ting på rett kjøl igjen. Og i juli ser vi i horoskopet at Mars, med alle sine ambisjoner, kommer inn i karrieresonen din, og du kan sette i gang med å gjøre det virkelig godt på jobb og bli lagt merke til.

Det er noen anstrengte sammenstillinger i horoskopet ditt, mellom Jupiter og Neptun. Disse dukker opp i januar, juni og september, og dette tyder på at du kan ta noen drastiske beslutninger på disse tidspunktene. Men heldigvis har du store personlige ressurser, slik at du ikke viker unna en vanskelig beslutning, og det hele løser seg når det nærmer seg sommer.

I august ligger alt til rette for at du skal rykke inn i en ny rolle på jobb, eller starte med noe for deg selv. Og innen vinteren kommer bør du ha både rettet opp de økonomiske feiltakene dine fra januar og februar, samt ha utviklet en ny forståelse for penger og pengebruk som vil være veldig sunn å ta med seg videre. Du er ikke lenger like materialistisk, og selv om du er økonomisk trygg mot slutten av året, bruker du likevel tid på å fundere over hva du egentlig gjør for å tjene penger, og om du er fornøyd med det du velger å bruke pengene på.

Skorpionen og kjærligheten i 2019

Horoskop 2019

Horoskopet ditt viser at Mars kommer inn i skorpionens kjærlighetssone i begynnelsen av 2019, og det gjør at du får en lidenskapelig start på året. Men uberegnelige Uranus kommer inn i den samme sonen i starten av mars, og i følge horoskopet er det nå duket for en god del potensielle overraskelser og sjokk. Det kan dukke opp sjalusi som følge av et tilfeldig møte, enten det er grunnlag for det eller ei. Men det hele roer seg i mai, når nymånen kommer inn i romantikksonen din og hjelper til med å dempe sjalusi og fjerne engstelser og bekymringer.

I juli vil du merke at privatlivet ditt konkurrerer med jobben din. Dersom du har en jobb der det ikke er lett å ha en god balanse mellom arbeid og fritid, kan du regne med at dette blir en stor frustrasjon for både deg og dine nærmeste i hele resten av 2019. Og horoskopet ditt viser at store deler av resten av året går med til å lære å håndtere denne konflikten og få ting i balanse; du blir nødt til å prioritere dine kjære fremfor jobb på en mye tydeligere måte for å få det hele til å gå opp. Men ikke gi deg, for i slutten av året løser konflikten seg, og du vil gå mot 2020 med fred både i sinnet og med dine nærmeste.

Oppsummering: Dette er et horoskop som viser personlig utvikling og læring på alle plan, og ikke vær redd for om det dukker opp noen konflikter underveis – alt er en del av en læringsprosess. Vær tydelig på at du prioriterer dine nærmeste foran jobb, så vil du gå styrket ut av 2019!

I forbindelse med de nye horoskopene for 2019 ber vi alle dere som liker og bruker Åndelighet dele horoskopene og artiklene våre på sosiale media! Det er enkelt og det går fort, det er bare å trykke dele knappen under artikkelen. Og det betyr mye for oss!

2019-02-26T20:34:04+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top