Horoskop Skytten 2019

Horoskop SKytten 2019

Skyttens horoskop viser at 2019 har all forutsetning for å bli et godt og lite anstrengende år for deg. Du har nemlig din egen planet, Jupiter, i Skytten nesten hele året, og det ser ut til at du har både fine overraskelser i kjærlighetslivet i vente – samt en bedring av din økonomiske situasjon.

Det kan se ut til at du får en tøff økonomisk start på året – horoskopet viser at det er en solformørkelse i Skyttens økonomiske sone tidlig i januar. Men fortvil ikke, det varere ikke lenger enn til tidlig februar før du kommer tilbake på sporet, og med på kjøpet har du fått noen nye ideer

Du vil bli satt ekstra pris på i midten av januar, og det er velfortjent, men pass på så du ikke blir for ovenpå på grunn av dette. I januar, juni og september skal du passe deg for å bli for travel, for du kan risikere å bli helt utslitt dette året der horoskopet viser at det skjer så mye, og disse tre månedene utpeker seg som perioder der du fort kan bli helt utslitt. Prøv å ta vare på deg selv, lag rom der du kan bruke tid på ting som får deg til å slappe av – og dette er også en god tid å begynne å meditere på, eller å finne andre tilsvarende aktiviteter som roer deg helt ned.

Se horoskopene for 2023

I følge horoskopet er de travle periodene også travle innad i familien, men du kommer likevel til å få hjelp av dine nærmeste til å få litt hvile og ro når du trenger det. Nøkkelen er å finne balansen mellom å slappe av og være i aktivitet.

I juli kommer du til å bli utfordret på meningene og verdiene dine. Når alt kommer til stykket: Klarer du å etterleve det du selv sier? Eller er det bare prat, og vanskelig å gjennomføre? Du blir tvunget til å ta et oppgjør med deg selv og dine handlinger, og det kan være en god prosess, dersom du lar det være det. Det varer i noen måneder, men i november kommer nymånen inn i ditt tegn og gjør plass til en ny og mer moden forståelse av verden og din plass i den.

Skytten og karriere i 2019

Det kan se ut til at du får en tøff økonomisk start på året – horoskopet viser at det er en solformørkelse i Skyttens økonomiske sone tidlig i januar. Men fortvil ikke, det varere ikke lenger enn til tidlig februar før du kommer tilbake på sporet, og med på kjøpet har du fått noen nye ideer til hvordan du kan tjene penger. Venus kommer inn i ditt tegn i mars, og det indikerer at du får litt penger til overs.

Vi ser også i horoskopet at opprøreren Uranus kommer inn i arbeidssonen din tidlig i mars. Det betyr at du må holde fast på hatten, for jobblivet ditt kan bli fullt av forandringer og nye tilpasninger. Noen liker du, noen liker du ikke, men du vil også få mulighet til å gjøre noen endringer selv og sørge for at du selv kan påvirke i hvilken retning karrieren din skal gå.

I juli kan det hende du får et problem med pendling til og fra jobb; det er mulig at du må tenke på å flytte for å gjøre hverdagen litt enklere og samtidig ha muligheten til å fortsette å bygge en karriere. Det er ingen ønskesituasjon, men det fører også med seg muligheter, dersom du klarer å se dem. Prøv å se positivt på det hele!

Og når desember kommer, viser horoskopet ditt at Jupiter kommer inn i din økonomiske sone, noe som lover godt for julegaveinnkjøpene i 2019. Du kan forvente en økt inntekt på denne tiden, men du får også et nytt og mer bevisst forhold til de tingene du har og hva du virkelig trenger.

Skytten og kjærligheten i 2019

Horoskop 2019

Dette er et spennende horoskop når det kommer til kjærlighet! Mars er i din sone for lidenskap i starten av året, og får selskap av Venus som kommer inn i Skytten tidlig i januar, så her ligger alt til rette for å få store og minneverdige opplevelser. Det ser ut til at du kan komme til et vendepunkt allerede sent i januar, når Venus og Jupiter markerer et betydningsfullt øyeblikk. Hvis du er singel, kan det hende du møter en spesiell person nå, og det ser ut til at dette er en person du øyeblikkelig får kjemi med, av den typen der du føler at du har kjent personen hele livet.

Lidenskap er en god ting, men dersom det blir for mye lidenskap, kan det dukke opp noen problemer. Fra midten av februar og fremover mot sommeren viser horoskopet at Mars og Uranus går inn i din sone for lidenskap og deretter sonen for romantikk, og det betyr at lidenskap fort kan endres til sinne, sjalusi og negative følelser. Forsøk å holde kommunikasjonen oppe og ikke la deg rive med av de negative strømningene; det hele roer seg ned når sommeren kommer og Venus kommer inn i kjærlighetssonen din i juni. En nymåne kommer også inn i samme sone, og det bærer bud om en ny start.

Horoskopet viser også at det kommer en solformørkelse i din sone for intimitet i juli, og det kan føre med seg at noe som tidligere har vært skjult, kommer frem i lyset. Dette kan være en stor overraskelse og til og med et sjokk for deg, men på sikt er det mye bedre for deg at du er klar over dette, så bare ta i mot det med åpne armer. Det er deilig for alle å slippe å leve i skjul!

Denne overraskelsen gjør deg godt, og du blir mer åpen. Mot desember tar du en liten indre reise og fastslår hvor du står når det kommer til kjærlighet, og du forbereder deg på å gå inn i 2020 med et sterkere og mer solid grunnlag.

Oppsummering: Dette blir et hektisk år for deg, og jobbsituasjonen din kan endre seg mye – og kanskje til og med bosituasjonen din. Søk støtte hos dine kjære, og pass på å skape nye og gode minner med dine nærmeste!

I forbindelse med de nye horoskopene for 2019 ber vi alle dere som liker og bruker Åndelighet dele horoskopene og artiklene våre på sosiale media! Det er enkelt og det går fort, det er bare å trykke dele knappen under artikkelen. Og det betyr mye for oss!

2019-02-26T20:49:01+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top