Horoskop Tvillingene 2019

Horoskop tvillingene 2019

Tvillingenes horoskop for 2019 forteller om et år med gode muligheter for refleksjon, ettertanke og selvutvikling. Dette er en fin anledning til å gjøre opp status over hvor du er i livet, og i hvilken retning du ønsker å gå videre.

Dersom du er singel, skal du merke deg datoen 22. januar, da både Venus og Jupiter befinner seg i kjærlighetssonen din – her kan du være på vakt overfor et sammentreff som kan føre til noe mer!

Hele året kommer til å være preget av filosofisk ettertanke for din del, og det er duket for mye personlig utvikling og mental vekst her! Ikke bli frustrert om du syns du mister retningen litt underveis; den dukker opp igjen etter noen vanskelige perioder i januar, juni og september. Dersom du kjenner på skyldfølelse eller føler deg ekstra sårbar i disse periodene, kan det være godt å vite at det bare er forbigående – du vil få styrken din tilbake.

Se horoskopene for 2023

I mars bør du som er tvilling ta et lite oppgjør med seg selv og det du tror på. Kanskje er det på tide å begynne å bidra litt mer i samfunnet? Finn en god sak du støtter, og støtt dem med enten tid eller penger – eller begge deler. Når juni kommer, kan du utvide egenoppgjøret ditt til å gjelde dem rundt deg også. Sett grenser for deg selv, og la dine nærmeste få vite om det, slik at de kan følge deg på reisen du gjør i deg selv.

Fra juli og til november skal tvillingene være nøye med hvordan du ordlegger deg, særlig på sosiale media, siden ordene dine lett kan bli vridd og brukt mot deg. Men når Jupiter kommer inn i din psykologiske sone i desember, føler du at du har kontrollen igjen, og optimismen kommer tilbake.

Karriere -Horoskop 2019

I 2019 har du en litt annen tilnærming til jobb enn du vanligvis har hatt. Du får et nytt fokus; å tjene mer penger, og du bryr deg ikke lenger like mye om hva du må jobbe med for å tjene disse pengene. Du er villig til å jobbe med ting du egentlig ikke interesserer deg for eller liker, for å kunne oppleve tryggheten av å ha en sunn økonomi.

Du vil oppleve at særlig januar, juni og november er perioder der du blir drevet fremover av din indre styrke, samme hva som er rundt deg. I mars skal du være oppmerksom på at du kanskje ikke blir hørt, eller at din stemme ikke teller, men mot slutten av mars er dette over, og du vil igjen kunne bruke dine gode menneskekunnskaper og din sosiale omgjengelighet til å komme godt overens med dine kolleger og ledere.

I mai kommer du som er tvilling til å ha enda mer fokus på lønnsomhet, og denne måneden byr også på en ny mulighet for deg til å øke inntekten din. Kanskje er det nå du skal ta steget og bli freelancer utenom jobb? Alt ligger til rette for at det skal lykkes for deg, og selv om du vil oppleve et økonomisk tilbakeslag i juli, kommer dette året til å vise seg å være et lønnsomt år for deg.

Kjærligheten i 2019

Horoskop 2019

Kjærlighetsplaneten Venus kommer inn i tvillingenes sone for romantikk allerede tidlig i januar, så 2019 får den best mulige starten på den romantiske fronten! Fra januar til mars ligger du bra an for både forlovelse, bryllup eller andre seriøse forpliktelser. Dersom du er singel, skal du merke deg datoen 22. januar, da både Venus og Jupiter befinner seg i kjærlighetssonen din – her kan du være på vakt overfor et sammentreff som kan føre til noe mer!

I mars vil du kjenne at selvtilliten din vokser, men vokt deg for å bli for pågående; du kan til og med oppfattes som aggressiv dersom du ikke behersker selvtilliten din litt. Fra juni av er faren over, da hjelper Venus deg til å vise deg fra din beste side.

Når høsten kommer, vil du kjenne at spenningen stiger på kjærlighetsfronten. Både Venus og Mars kommer inn i tvillingenes sone for lidenskap, og det er bare å spenne fast sikkerhetsbeltet og henge på! Hvis du er i et forhold, vil intensiteten øke, og det er tid for å skape nye fantastiske minner sammen. Og du har virkelig flaks: Når vi kommer til slutten av året, går Venus igjen tilbake til din sone for kjærlighet, og et forhold som har startet med et pang om høsten, kan roe seg ned og bli stabilt og kjærlig.

Oppsummering: Du ønsker å trygge deg selv økonomisk, og det er fokuset ditt hele året. Sammen med svært gode forhold for romantikk og lidenskap, kan du se frem til et spennende år!

I forbindelse med de nye horoskopene for 2019 ber vi alle dere som liker og bruker Åndelighet dele horoskopene og artiklene våre på sosiale media! Det er enkelt og det går fort, det er bare å trykke dele knappen under artikkelen. Og det betyr mye for oss!

2019-02-26T19:57:33+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top