Horoskop Tyren 2019

Årets horoskop har mye å fortelle om Tyren. I 2019 skal du jobbe med en viktig ting, nemlig å gjenoppdage hvordan du skal sette deg selv først. Selv om det betyr at du må begynne å si nei til ting og kanskje gi slipp på noen forpliktelser, er det dette som skal til. Tidligere har du opplevd å gi og gi, uten å få noe særlig tilbake eller å bli satt pris på – nå er det på tide å stoppe dette.

I begynnelsen av februar kommer du til å føle deg sviktet av alle du har gitt oppmerksomhet til, men det varer ikke lenger enn til slutten av februar før Mars kommer inn i bildet og gjør deg i stand til å ta vare på deg selv i stedet for alle andre. Til og med selv om de du hjelper, er familie; dersom de egentlig bare utnytter deg, er det på tide å innse det og sette en stopper for det.

Se horoskopene for 2023

I februar kan du komme til å oppleve at følelsene dine stormer litt ekstra. Men forsøk å kontrollere temperamentet ditt, for hvis du lar sinnet ditt ta styringen, kan det føre til svært negative konsekvenser for deg selv. Men dersom du tillater det, kan du oppleve at gamle og vonde følelser kan få en oppklaring og deretter forsvinne ut av livet ditt. Så omgi deg med dine nærmeste, og ikke vær redd for følelsene dine, bare ikke la sinnet ditt ta overhånd!

I løpet av året kommer du til å oppleve at utforskertrangen i en kombinasjon med kjærlighet og karriere kommer til å være den dominerende følelsen i 2019. Men dette er også et år for personlig vekst, selv om du ikke kommer til å se hele bildet før november, da Jupiter og Venus kommer inn i bildet og gjør at du skjønner sammenhengen mellom alt det som til nå har virket som tilfeldigheter.

Midt oppe i dette, som kan høres trist ut, får du en fantastisk mulighet: Uranus kommer på banen i Mars og vil gi deg styrke til å finne et nytt selv, til å gjenskape deg selv og velge dine egne veier på nytt. Dette gir deg et enormt positivt løft, og du overrasker både deg selv og andre med veien du velger.

I løpet av året kommer du til å få mange nye opplevelser dersom du klarer å stoppe andres utnytting av deg og i stedet fokusere på dine egne behov. Og når det lir mot slutten av året, vil du endelig få utbytte av jobben du har gjort: Du vil oppleve en ny frihet til å reise, lære nye ting og utvikle deg i en retning du lenge har drømt om. Så selv om året kan by på utfordringer i starten, vil du oppleve at det var verdt all jobben mot slutten!

Karriere -Horoskop 2019

I 2019 kan du se frem til et stabilt arbeidsliv, uten noen store forandringer. I mars kan du forvente litt endringer, men det handler mer om hvilken måte du velger å jobbe på heller enn hva du jobber med – Venus vil påvirke deg til å gjøre det mer komfortabelt for deg selv. Mot slutten av mars blir du interessert i å jobbe litt mer og tjene litt mer penger, og du forsøker å finne nye måter å gjøre dette på.

Samarbeid kommer til å bli viktig for deg dette året, enten du er i ett eller flere team på jobb, eller du trenger å samarbeide med andre for noen prosjekter. I september blir det lettere for deg å forholde deg til alle de ulike personene på jobben din, og dette vil vare ved ut måneden. Men i oktober er tiden inne for å ta en alvorsprat dersom det er noen på jobb du har noe uoppgjort med; pass bare på å gjøre det på en saklig måte!

I desember er det tid for å lære deg noe nytt, eller søke på en ny stilling. Det kan se ut som om 2020 har mye å by på for deg karrieremessig, så det er lurt å begynne å sette seg i posisjon allerede nå, slik at du er klar når utfordringen dukker opp.

Kjærligheten i 2019

Horoskop 2019

Når 2019 begynner, ser det ut til at du må slåss litt mot sjalusi, men i slutten av januar gjør Venus og Jupiter deg i stand til å glemme det og gå videre. I februar får du lidenskapelige mars inn i ditt tegn, og hele våren er en god periode for kjærlighet og forhold. Dersom du er singel, er slutten av februar og tidlig mars perfekt for å treffe noen, men pass på at du ikke blir for pågående.

I mai får romantikken en stor oppblomstring, og bortsett fra en liten periode i juli der du skal være forsiktig så det ikke blir misforståelser mellom deg og din kjære, har du en lang og fin vår der kjærligheten går din vei i vente. Hvis du starter et nytt forhold denne våren, kan du forvente at det blir både lidenskapelig og kjærlighetsfullt.

Husk at du ikke må la de små tingene overskygge de store når det kommer til kjærligheten dette året. Ikke la små irritasjoner og hendelser gå deg på nervene, og ikke la det styre retningen for forholdet ditt; husk i stedet på hvorfor du har valgt partneren din, og fortsett å snakke sammen. Hvis dere kan kommunisere godt sammen, vil dere komme dere gjennom det meste!

Oppsummering: Dette blir et år der du må lære deg å sette deg selv først, men dersom du klarer det, kan du forvente deg mye nytt både i opplevelser og i kjærlighet!

I forbindelse med de nye horoskopene for 2019 ber vi alle dere som liker og bruker Åndelighet dele horoskopene og artiklene våre på sosiale media! Det er enkelt og det går fort, det er bare å trykke dele knappen under artikkelen. Og det betyr mye for oss!

2023-02-20T04:06:27+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top