Horoskop Væren 2019

Horoskop 2019

Horoskopet til Væren forteller om et 2019 som starter med et brak! På nyttårsaften 2019 kommer din styrende planet Mars inn i Værens tegn. Litt av en start på året – gjør deg klar for en positiv og energisk begynnelse! Du kommer til å føle deg eventyrlysten og klar for å oppsøke nye steder og opplevelser, både i de nære ting og i større reiser.

I september og oktober beveger Venus seg inn i din kjærlighetssone, og dette er et perfekt tidspunkt dersom du vurderer ekteskap eller andre bindene forpliktelser. Men pass på så du ikke blir egoistisk av deg; igjen er det temperamentet ditt du må styre, for Mars er ikke bare sjefen for lidenskap, men også for sinne.

Horoskopet sier at lysten til å utforske kommer til å bli med deg hele året, og den vil gjøre mye positivt for deg, så forsøk å ta vare på den! Grip sjanser du blir tilbudt, og si ja til muligheter som dukker opp – selv om det kanskje virker skremmende i starten. Det er også viktig at du er åpen for å lære nye ting, enten det betyr å studere, ta et kurs eller å kvalifisere deg til noe; eller kanskje er det en ny hobby du alltid har ønsket å lære deg?

Se horoskopene for 2023

I februar kan du komme til å oppleve at følelsene dine stormer litt ekstra. Men forsøk å kontrollere temperamentet ditt, for hvis du lar sinnet ditt ta styringen, kan det føre til svært negative konsekvenser for deg selv. Men dersom du tillater det, kan du oppleve at gamle og vonde følelser kan få en oppklaring og deretter forsvinne ut av livet ditt. Så omgi deg med dine nærmeste, og ikke vær redd for følelsene dine, bare ikke la sinnet ditt ta overhånd!

I løpet av året kommer du til å oppleve at utforskertrangen i en kombinasjon med kjærlighet og karriere kommer til å være den dominerende følelsen i 2019. Men dette er også et år for personlig vekst, selv om du ikke kommer til å se hele bildet før november, da Jupiter og Venus kommer inn i bildet og gjør at du skjønner sammenhengen mellom alt det som til nå har virket som tilfeldigheter.

Karriere -Horoskop 2019

Sommer og høst er de to mest utpregede tidspunktene for å ha karrierefokus. Du har bestandig vektlagt karriere og inntekt, men i løpet av 2019 kommer du til å stille stadig stigende krav til hva jobben din egentlig skal inneholde. Plutselig ønsker du å få bruke kreativiteten din og kjenne at du gjør noe meningsfullt på en helt annen måte enn du har gjort tidligere. Særlig vil du merke dette i januar og februar.

I mars får du et økt fokus på inntjening i tillegg. Hvis du klarer å kombinere dette fokuset med eventyrlysten din som preger hele dette året, kan du oppleve at ting virkelig faller på plass for deg! Det blir en utfordring, men du føler deg klar for utfordringer dette året. Kanskje vil du skifte karriere helt, eller du vil begynne å jobbe med et annet tema innen samme felt? Det er ingen vits i å hoppe halvveis!

Likevel skal du være forsiktig med økonomien når det blir juli. Dersom du klarer å kontrollere utgiftene dine, er det ingen fare, og du vil etter hvert få merke at arbeidet du har lagt ned tidligere begynner å lønne seg. Året slutter på en god måte økonomisk, du har fått utbytte av ditt harde arbeid og har litt ekstra til overs når det lakker og lir mot årsskifte!

Kjærligheten i 2019

Horoskop 2019Enten du allerede er i et forhold eller du er singel, er dette et år der du skal være åpen for nye muligheter også innen kjærligheten. Dersom du allerede har en partner, handler det ikke om å se etter en ny, men tvert i mot å gjenskape gamle romantiske minner sammen, og skape nye på samme tid. Ta en ny bryllupsreise, eller en overraskende helgetur, men ikke ha det for travelt. Det er viktig å ha fokus på alt som skjer underveis, slik at du virkelig kan nyte alle øyeblikkene sammen med din kjære.

Og dersom du er singel, er april og juli de beste månedene å gå inn i et forhold på. I april vil alt være meget romantisk, mens i juli er det lidenskapen som står i fokus – uansett er begge deler svært gode utgangspunkt for å møte noen du ikke kommer til å glemme så lett. Og enten du er i et forhold eller ikke, så benytt anledningen i juli til å tenne gnisten med noen, flørte og ha det gøy sammen; du har Venus på ditt lag.

I september og oktober beveger Venus seg inn i din kjærlighetssone, og dette er et perfekt tidspunkt dersom du vurderer ekteskap eller andre bindene forpliktelser. Men pass på så du ikke blir egoistisk av deg; igjen er det temperamentet ditt du må styre, for Mars er ikke bare sjefen for lidenskap, men også for sinne. Linjen mellom de to kan være svært vanskelig å få øye på, så pass på at du ikke går i fella og stadig krangler med din kjære! Hvis du oppdager at du er kranglevoren, prøv å nullstille deg selv og finn tilbake til alle grunnene til at dere ble sammen i utgangspunktet.

Husk at vi alle har uenigheter, men det er måten du håndterer dem på som gjør den store forskjellen.

Oppsummering: Dette blir et år fullt av nye utfordringer og eventyrlyst, og så lenge du klarer å tøyle temperamentet ditt og ha fokus på de som er nær deg, kommer du til å ha overveiende positive opplevelser i 2019!

I forbindelse med de nye horoskopene for 2019 ber vi alle dere som liker og bruker Åndelighet dele horoskopene og artiklene våre på sosiale media! Det er enkelt og det går fort, det er bare å trykke dele knappen under artikkelen. Og det betyr mye for oss!

2019-02-26T20:36:53+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top