Horoskop Vannmannen 2019

Horoskop Vannmannen 2019

Dette er et spennende horoskop for en Vannmann som er opptatt av det åndelige! Det store overblikket viser at du kommer til å fokusere på din rolle i samfunnet og verden, og tenke på din egen åndelige utvikling. Du får en solformørkelse i din åndelige sone tidlig i januar, og en igjen i slutten av desember – merk deg disse to tidspunktene, slik at du kan se hvor langt du har kommet på dette året!

Juli blir en måned for lidenskap, for horoskopet viser at Mars kommer inn i kjærlighetssonen din, men lidenskap kan være både positiv og negativ, så vær oppmerksom på hva du gjør med all denne lidenskapen.

I løpet av våren stiller du spørsmål ved hvor samfunnet vårt er på vei, og hvilke verdier som egentlig er viktige for deg. Det kan hende at andre synes du er litt slitsom i denne perioden, for selv om du oppriktig er nysgjerrig på dette og spør og diskuterer for å lære og vokse, kan det likevel virke irriterende for andre rundt deg som ikke er på den samme indre reisen. Noen kan til og med bli hissige, særlig i midten av februar, når Mars og Uranus gjør det lett å miste besinnelsen.

Se horoskopene for 2023

Fra mars viser horoskopet at du får Uranus i din sone for familie og fortid, og det fører til at du starter med litt slektsgransking og undersøker røttene dine. Det kan hende at dette er opprørende til tider, men bare fortsett, for det er mye å lære av dette, og muligheter for stor personlig vekst!

Det kan også hende du får andre overraskelser på familiefronten i 2019. Det kan være en ny person i familien, eller kanskje noen flytter – kanskje du selv? Det ser ut til at familielivet kan by på nye små og store hendelser hele året, så det er viktig å ha et åpent sinn og god kommunikasjon.

Tidlig i desember får du endelig lønn for strevet du har hatt med å tenke, fundere og filosofere over dine verdier og din rolle i samfunnet. Og Jupiter og Uranus foreslår at du også tar med familien i din nye innsikt; det ser ut til at du kan gjøre mye godt gjennom å arbeide i og med familien din – og det vil igjen bidra til økt personlig vekst for deg. Se hvem som trenger deg mest, og ikke vær redd for å ta i et tak!

Vannmannen og karriere i 2019

Det økte fokuset ditt på samfunnet og verden gjenspeiler seg også i jobb i 2019. Men vær forsiktig så dine gode intensjoner ikke blir misforstått og misbrukt av andre! I følge horoskopet må du være nøye med å holde deg til saken, og beholde fokuset på jobb, slik at du ikke skaper unødig irritasjon på jobb. Tenk godt gjennom hvem du ønsker å samarbeide med på jobb og i frivillig arbeid.

I mars bør du være forsiktig med økonomien din, for Merkur gjør det risikabelt å ta noen store avgjørelser her. Søk gjerne råd hos eksperter, og pass på at du følger det! Når mai kommer, ser det mer lovende ut på den økonomiske siden. Her vil du få anerkjennelse for et arbeid du har gjort på jobben, og det kan føre til fremgang her.

Horoskopet ditt viser at du stadig søker etter mening i arbeidet ditt, og det kan være lurt å bruke sommeren på å vurdere om du skal skifte jobb til noe du finner mer givende. Det kommer en solformørkelse i arbeidssonen din i juli, og det er et kraftig tegn på at det kan være på tide med noe nytt. Dette kan komme overraskende på deg, et tilbud som dukker opp ut av det blå, men dersom du tar i mot, vil du ikke angre på det på sikt.

I slutten av oktober og ut året får du fornyet energi på jobb, og samtidig er trangen til å gjøre en god endring i verden like sterkt til stede. Du kan klare å bruke energien din til begge deler, og klarer du dette, vil du ha en god sjanse for å lykkes!

Vannmannen og kjærligheten i 2019

Horoskop 2019

I følge horoskopet kan vannmannen lett oppfattes som egoistisk og overfladisk i kjærlighet i 2019. Dersom du har en partner, vil denne føle seg oversett og nedprioritert. Det er ikke din intensjon, men du har fokus på en større, altruistisk kjærlighet, og bruker mye tid på å filosofere over kjærlighetens rolle i store sammenhenger. Dermed blir det automatisk mindre tid til den kjærligheten som er nærmest deg.  Men pass på at du ikke overdriver, for når Mars kommer inn i din sone for lidenskap i slutten av mars, er det duket for konflikter!

Det kan dukke opp både frustrasjon og sinne i løpet av vårmånedene, både mellom deg og partneren og deg og familien din. Vær nøye med hvordan du kommuniserer, slik at du unngår misforståelser som bare bidrar til å gjøre ting verre. Juli blir en måned for lidenskap, for horoskopet viser at Mars kommer inn i kjærlighetssonen din, men lidenskap kan være både positiv og negativ, så vær oppmerksom på hva du gjør med all denne lidenskapen.

Heldigvis forsvinner mye av misforståelsen og de negative spenningene i løpet av august, når nymånen kommer inn i kjærlighetssonen din. Den siste halvdelen av året vil du klare å finne en balanse mellom din egenfilosofering og det å dekke behovene hos din partner, og dere vil igjen klare å skape gode øyeblikk og få magi til å oppstå.

Oppsummering: Dette er et år for indre utvikling og et oppgjør med dine egne verdier. Du vil kanskje fremstå som irriterende og egoistisk for andre, men sørg for at du er ærlig med dine omgivelser hele tiden, så vil du komme godt ut av det.

I forbindelse med de nye horoskopene for 2019 ber vi alle dere som liker og bruker Åndelighet dele horoskopene og artiklene våre på sosiale media! Det er enkelt og det går fort, det er bare å trykke dele knappen under artikkelen. Og det betyr mye for oss!

2019-02-26T20:43:03+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top