Jomfruen 2018

Årshoroskop Jomfruen 2018

Generelt: I 2018 ligger alt til rette for at du skal oppleve både fremgang på jobb og en bedre finansiell situasjon. Dette kommer dog med en pris – du risikerer å få problemer i forholdet ditt hjemme, eller et mer distansert forhold til familien din. 2018 utmerker seg ved å love deg karrieremessig suksess, men likevel la deg jobbe hardt for å føle den ekte lykken.

Det er noen veldig positive trender som slår inn og jobber i din retning dette året, og du burde virkelig benytte deg av dette og la din kreativitet og dine gode kommunikasjonsegenskaper blomstre frem til oktober 2018. Du er svært uttrykksfull, og sammen med dine andre gode egenskaper kan du til tider være briljant i det du gjør. Dette er året for å forfølge alle dine drømmer og utforske alle små og store muligheter som kommer din vei – mange av disse er muligheter du har ventet lenge på, og som du nå endelig kan omfavne og gjøre noe ut av.

Se horoskopene for mars måned her:

Du er svært uttrykksfull, og sammen med dine andre gode egenskaper kan du til tider være briljant i det du gjør. Dette er året for å forfølge alle dine drømmer og utforske alle små og store muligheter som kommer din vei – mange av disse er muligheter du har ventet lenge på, og som du nå endelig kan omfavne og gjøre noe ut av.

Karriere: Dette er et år der du vil arbeide jevnt og trutt, gå opp i lønn, og kanskje i tillegg få en ekstra inntekstkilde ut fra en sidegren av arbeidet ditt. Yrket ditt vil gi deg personlig vekst og fordeler, og du vil dra nytte av både ditt eksisterende nettverk og samtidig klare å knytte nye og gode kontakter, helt frem til oktober. Et nytt partnerskap eller samarbeid kan også vise seg å være svært lønnsomt for deg. En markant økning av aktiviteten på disse arenaene vil finne sted mellom februar og juni, og på slutten av denne perioden vil du oppleve at du allerede har vært gjennom mange av de mulighetene som ble nevnt ovenfor.

Økonomien din ser ut til å bli gradvis bedre gjennom hele året, til dels også markant bedre. Mye avhenger av hvordan du gjør det på jobb, men du vil også trenge en porsjon flaks for å dra det hele i havn. I oktober og november ser det ut til å være særlig gunstige forhold for en uventet høy inntekt, men unngå å ta store risikoer eller store beslutninger i denne perioden.

Kjærlighet: Den uheldige sideeffekten av din positive utvikling på jobb, er dessverre et mer distansert forhold på hjemmefronten, enten til din partner eller til din familie, eller i verste tilfelle begge deler. Dette fører selvsagt til misnøye hos alle parter. Fra april til august byr livet på mange reiser i jobbsammenheng, og også en mulig omplassering på jobb, noe som vil føre til flytting; dette er også noe som kan være problematisk for en partner eller en familie. Vær forsiktig så du ikke lar problemene på hjemmebane ødelegge for det fantastiske karriereåret du kan ha, men pass også på at karrieren din ikke får ødelegge hjemmelivet ditt.

I oktober er det mulig at du vil oppleve et tilbakesteg på jobb, men dette vil være positivt for kjærlighetslivet ditt. Fra juni til august er det en spesiell konstellasjon i horoskopet som gjør deg tilbøyelig til å søke spenning utenfor ditt faste forhold, det er mulig at du innleder en spontan kjærlighetsaffære, og et eksisterende forhold kan havne under sterkt press. Men unngå å ta noen beslutninger før september har kommet, siden denne spesielle konstellasjonen er over med august.

Oppsummering: Jevnt over kan du forvente stor fremgang på jobb de første ni månedene av året, samtidig som denne fremgangen til en viss grad vil gå ut over forholdet ditt og familien din. Frem til september bør du utforske alle muligheter som dukker opp, forfølge dine egne ideer og satse på nye ting. Men når oktober begynner, er det tid for å være forsiktig og unngå mer risiko i 2018. Les mer om horoskop, årshoroskop, månedshoroskop og andre stjernetegn her..

2018-12-21T03:18:39+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top