Jomfruen februar 2018

Horoskop -Jomfruen februar 2018

Jomfruen: Vanligvis er du en som liker å se kritisk på omgivelsene dine, og du tar ikke alt for god fisk uten at du får undersøkt det selv. Men nå som din planet Merkur går inn i Fiskene, ditt motsatte tegn, vil du bli påvirket i nettopp motsatt retning: Det er på tide å flyte litt med strømmen og slutte å analysere alt, særlig i dine nære relasjoner, nå som også kjærlighetsplaneten Venus kommer inn i ditt relasjonshus den 26. februar.

Motsetningene mellom Jomfruen og Fiskene blir enda tydeligere når fullmånen er i Jomfruens tegn den 23. februar. Det blir viktig å finne en balanse mellom to ytterpoler, og balansen mellom deg og det motsatte tegnet Fiskene er nettopp å finne balansepunktene mellom å analysere og kritisere, versus behovet for å vise tillit og ha tiltro til menneskene rundt deg.

Din evne til å analysere og se ting klart gjør at når du først har analysert noe og kan gå god for det, så betyr det at alle rundt deg også kan ha full tillit til at det er korrekt og at de kan stole på det. Dette er en fantastisk egenskap som du ikke skal gi slipp på, men du skal la Fiskene påvirke deg litt i retning av at du kanskje ikke trenger å analysere alt hele tiden. Det vil gi deg en ny og viktig innsikt i hva som virkelig er viktig for deg, og på hvilke områder du kan gi slipp på kontrollen.

Horoskop Februar 2018

Informasjon Om Jomfruen

Årshoroskop Jomfruen 2018

Se horoskopene for mars måned her:

2018-12-21T02:59:55+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top