Krepsen 2018

Årshoroskop Krepsen 2018

Generelt: For deg som kreps blir dette et år som preges av fremgang og materielle goder. Instinktene dine jobber sammen mot et felles mål – fremgang innen karriere og økonomisk status, og du vil oppdage at du har mer energi generelt i alt du foretar deg. Dette bunner til dels i at du opplever en økning i din iboende selvtillit og til og med aggresjon; ikke en negativ agressjon, men den typen som gjør deg mer selvsikker og villig til å si fra. 2018 kommer til å bli det året der du endelig oppnår en del av målene dine, enten det dreier seg om en ny jobb, et nytt hus, en ny bil eller andre mål du har satt deg.

2018 blir også et hektisk år, det følger med når du får økt selvtillit og jobber mot dine mål. Noen ganger vil folk oppleve deg som rigid, og kombinert med økt selvtillit og aggresjon er det svært viktig for deg å ha folk rundt deg som du stoler på og som kan gi deg gode råd dersom du trenger det. Hvis du klarer å kontrollere denne nyvåknede aggresjonen og komme deg gjennom den hektiske perioden på en god måte, vil 2018 bringe deg mange spennende hendelser og muligheter.

Se horoskopene for mars måned her:

Hvis du klarer å kontrollere denne nyvåknede aggresjonen og komme deg gjennom den hektiske perioden på en god måte, vil 2018 bringe deg mange spennende hendelser og muligheter.

Karriere: I 2018 ser det ut til at arbeid blir en høy prioritet for deg, og du har klare mål om suksess. Du kommer til å være svært frempå i jobbsammenheng, og du vil være en av dem som får ting gjort. Denne kombinasjonen av hardt arbeid, sammen med litt flaks og innsats, kommer til å gi deg en enorm styrke karrieremessig sett, og du vil oppleve å bli prioritert og få de godene du fortjener. Mange av fordelene du oppnår, kommer fra at du får økt nettverk og flere kunder, men du vil også oppleve stor støtte fra familien din, som en god hjelp på veien.

Det kan være lurt å satse på fast eiendom dersom du har muligheten, og du vil merke at du får bedre resultater av å jobbe alene enn sammen med andre. Ulike forretningspartnerskap kommer til å lide under meningsforskjeller og diskusjoner i 2018, og du kan forvente at det blir en litt tøff periode i midten av 2018. Dette oppstår fordi du gjør fremskritt i din karriere, og andre kan bli misunnelige på deg. Så sommeren 2018 bør du unngå å gjøre noen store beslutninger angående hvem du skal jobbe med, eller hva dere skal satse på.

Kjærlighet: Når det kommer til kjærlighet, viser 2018 seg ikke som særlig rosenrød. Du kan oppleve at du savner både den omsorgen og den tilfredsstillelsen som du er ute etter, og det vil være et sprik i forventningene mellom deg og din partner. Vær oppmerksom på at du selv kan risikere å opptre unødvendig dømmende overfor partneren din, og at du vil få mye større utbytte av å være tilgivende og ha fokus på å gi i stedet for å få. Senk forventningene dine til forholdet, så kommer du ut av dette på en mye bedre måte. Det er ofte hardt for et forhold når en av personene i det bruker mye tid på jobb, og det er det viktig at du husker på.

Særlig perioden midt i 2018, sommeren 2018, blir hard for forholdet ditt. Som i forretningslivet bør du unngå å ta noen store avgjørelser i denne perioden; alle forhold har opp- og nedturer, og din høye arbeidsbelastning er også en belastning for forholdet. Det kan hende at det dukker opp en ny, interessant person i løpet av sommeren og høsten 2018, særlig oktober viser seg som aktuell for dette. Dersom du allerede er i et forhold, er ikke dette tiden for å ta noen endelige beslutninger.

Generelt: Krepsen kommer til å ha et produktivt 2018 rent karrieremessig, men privatlivet havner litt i bakevja – en naturlig konsekvens av at jobben står i fokus. Men du kan regne med å gjøre store fremskritt på jobb, og særlig mot slutten av året er det en god tid for nye idéer og mer vekst. Du bør være spesielt forsiktig med helsen din mellom mai og august 2018. Les mer om horoskop, årshoroskop, månedshoroskop og andre stjernetegn her..

2023-02-15T16:09:31+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top