Krepsen februar 2018

Horoskop -Krepsen februar 2018

Krepsen: Du er det mest sårbare tegnet i dyrekretsen, og du hater å innføre forstyrrende elementer i livet ditt – du foretrekker å sitte stille i båten og slippe frykten for å bli avvist eller forlatt. Men når Saturn dukker opp i Krepsen, er det på tide for deg å anerkjenne at du faktisk kan være din egen mor eller far, og at du alltid vil være der for det lille barnet du har inni deg. Det er opp til deg, og opp til deg alene, om ditt indre barn skal føle seg elsket eller såret.

Det er på tide å la fortiden være fortid. Du må huske at Mars, som er en inititativtager og en handlingsplanet, kommer i ditt syvende hus – relasjonsområdet – etter den 6. februar, og dette skjer bare annethvert år. Det betyr at du har en mulighet til å gjøre tydelig hva du virkelig ønsker av forholdene dine, hva som er viktig for deg, og hvilke kamper du er villig til å ta.

Og selv om konfrontasjoner ikke alltid føles bra fordi det gjør deg utrygg, vil du føle deg mer selvsikker og viljesterk dersom du klarer å kjempe for din egen sak og vise hva som betyr noe for deg, og hva du ikke kan fire på. Ikke la deg påvirke av noen til å gå på akkord med det din egen magefølelse forteller deg – du er et intuitivt tegn som har all grunn til å følge magefølelsen, da den som regel stemmer ganske bra for deg.

Horoskop Februar 2018

Informasjon Om Krepsen

Årshoroskop Krepsen 2018

Se horoskopene for mars måned her:

2023-02-15T16:08:54+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top