Krepsen Januar 2018, månedshoroskop

Krepsen januar 2018

 

Store mengder av planetenergi krever at Krepsen allerede i januar tar tak i ditt partnerskap/ekteskap. Det er viktig for Krepsen å jobbe med kommunikasjonen og få den opp og stå. Det kan være muligheter for at det dukker opp en ny kjærlighet i livet ditt, og noen av dere Krepser kan ta det store skrittet inn i dette. Fra den 10. januar og ut måneden er forholdene perfekte for å inngå ekteskap!

På jobb kan du oppleve at ting blir anspent. Det kan dukke opp uenigheter og krangler, og noen vil kanskje utfordre deg uten å ha noen god grunn for det. Ta den ekstra energien du får og bruk den til å endre kostholdet ditt og treningsvanene dine, slik at du vil føle deg bedre. Husk at trening hjelper til med å lette på stress og fjerne følelser av angst og panikk. Etter den 19. januar kommer du til å føle deg roligere og mer i takt med dine egne ønsker, og du gjennomgår en merkbar mental forandring.

Vær oppmerksom på finanser og eventuell skatt, det kan kreve en gjennomgang nå. Den 25. januar kan det dukke opp saker som dreier seg om dine personlige verdier eller inntektsmuligheter. Etter den 30. januar kan du oppleve et høyt antall utviklende konversasjoner og dyptloddende tanker.

Informasjon Om Krepsen

Årshoroskop Krepsen 2018

 

Se horoskopene for mars måned her:

2023-02-15T16:09:10+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top