Løven 2018

Årshoroskop Løven 2018

Generelt: For løven kan 2018 bli et år der det er vanskelig å holde oppfatninger og virkeligheten fra hverandre, og dette kan forårsake ulike utfordringer som du ikke har støtt på tidligere. En gradvis økning i pessimisme og negativ tankegang står i fare for å fjerne den oppdriften og fremgangen du har hatt i tidligere år. Som Løve risikerer du å opptre på en slik måte at din status og fremtoning blir nedvurdert fra tidligere, og horoskopet sier også at du kan ha altfor mye fokus på dine komplekser og problemer på et underbevisst nivå. Dette gjør at du står i fare for å skape ditt eget glasstak som kan hindre deg unødvendig i 2018.

Dette er altså et år der du trenger å ta en stor vårrengjøring i sinnet ditt, og returner til tegnebordet for å lage en god plan for tiden som står foran deg. Gamle ideer fungerer ikke nødvendigvis lenger, og du må rett og slett foreta en omstart av både ditt profesjonelle og personlige liv.

Se horoskopene for mars måned her:

Bare å arbeide hardt vil ikke gjøre noe annet enn å øke stressnivået til løven i 2018 og gi flere bekymringer, du må innse at du er nødt til å lage en plan for å implementere nye ideer i arbeidet ditt. Dersom du fortsetter som før, vil du ende opp med å bli forbigått og ikke få noen suksess i det hele tatt.

Karriere: I følge horoskopet ligger karrieren din pulserende og spennende foran deg, og du har en veldig aktiv periode foran deg i hele 2018. Men forskjellen fra tidligere er at du ikke vil oppnå suksess uten at du endrer måten du jobber på og gjør ting på. Bare å arbeide hardt vil ikke gjøre noe annet enn å øke stressnivået ditt og gi deg flere bekymringer, og du må innse at du er nødt til å lage en plan for å implementere nye ideer i arbeidet ditt. Dersom du fortsetter som før, vil du ende opp med å bli forbigått og ikke få noen suksess i det hele tatt.

I 2018 må du ha et større fokus på promotering og nettverksbygging, og samtidig må du gjøre en ærlig innsats når det kommer til å åpne opp for nye perspektiver på jobb. Dette er tiden for å lene seg tilbake i stolen og la teamet ditt jobbe hardt på dine vegne – en delegering av arbeid og autoritet vil fungere godt.

For Løven er dette tiden til å begynne å lage langsiktige planer for karrieren. Hvis du har et perspektiv på 4-5 år, er dette den innfallsvinkelen som vil gi det beste utkommet. Unngå ting som nye investeringer og spekulative handlinger. Det vil være mer resultatorientert å kutte kostnader og også holde risikofaktoren lav i alt du foretar deg. I løpet av juli og august kan det bli et dårligere arbeidsklima, og muligheten for en krangel eller kontrovers med en leder er absolutt til stede, og dette er noe du skal prøve å unngå så langt det er mulig. Men når oktober kommer, vil du oppleve en generell forbedring på arbeidsplassen din, både når det gjelder arbeidsmiljø og dine egne muligheter.

Fra oktober til november kommer du til å oppleve en energisk, men svært ustabil periode, og det kan ikke understrekes nok at du må unngå unødvendige risikoer, for å unngå å ta en feil beslutning som vil få alvorlige konsekvenser.

Kjærlighet: Du vil kanskje oppleve at du ser negativt på kjærligheten, og at du nesten kan miste håpet dersom du er i et forhold. Det er også en mulighet her for at du vil søke spenning utenfor ditt faste forhold, men dette vil skade deg og føre til et stort tap av anseelse og status for deg, så vær forsiktig! Men i oktober og november er det muligheter for en utvikling i kjærlighetslivet, og her kan det se ut som om det også er gode sjanser for en ny partner og nye relasjoner.

Oppsummering: Totalt sett er 2018 utfordrende for deg fram til oktober, men etter at oktober har satt inn, kan du forvente en stabil fremgang med gode muligheter for positiv utvikling. Hvis du kan opprettholde en positiv innstilling til livet, er det mulig at du vil gjøre store fremskritt i 2018. Særlig vil det være lurt av deg å fokusere på dette mellom mai og august. Les mer om horoskop, årshoroskop, månedshoroskop og andre stjernetegn her..

2018-12-21T03:17:55+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top