Løven februar 2018

Horoskop -Løven februar 2018

Løven: Det er på tide å gjenskape relasjonene dine, nå som månen går inn i ditt hus for partnerskap. Samtidig er Venus, kjærlighetsplaneten, på vei inn i ditt syvende hus – altså relasjonsområdet, og det betyr at du må sette deg ned og se på hva du verdsetter i dine nærmeste relasjoner. Det kan hende du finner ut at noe du tidligere har vært tiltrukket av, slett ikke tiltrekker deg lenger. Samtidig dukker det kanskje opp noe helt nytt som du tiltrekkes av og finner spennende.

Solen, som er den planeten som opptrer som din beskyttende engel, går inn i Fiskenes tegn den 18. februar. Det betyr at alle dine områder der du er i kontakt med andre på dypere nivåer blir forsterket og virkelig havner i søkelyset. Både emosjonelt, psykologisk, åndelig og seksuelt er det nå viktig at du er direkte, rett frem og ærlig, særlig med dine nærmeste. Også rent økonomisk er ærlighet viktig i denne perioden.

Du må rett og slett legge alle kort på bordet og være helt åpen om dine ønsker, hva du er villig til å bidra med selv, hva du kan oppgi, og hva du ønsker å få ut av dine forhold – både på hjemmebane og på jobb. Dette vil gi deg en helt ny mulighet til å være deg selv og leve et liv som er i tråd med dine ønsker og ambisjoner.

Horoskop Februar 2018

Informasjon Om Løven

Årshoroskop Løven 2018

Se horoskopene for mars måned her:

2018-12-21T03:06:01+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top