Løven Januar 2018, månedshoroskop

Løven Januar 2018

Bruk dine medfødte talenter til å utvikle nye metoder for å forbedre helsen din eller for å øke din personlige produktivitet på jobb. Det kan ligge mye papirarbeid og kommunikasjon der og vente på deg. Dine medarbeidere vil generelt være støttende og oppmuntrende.

Vær forsiktig med tendensen til å spise og drikke for mye! Det er lov å kose seg, ja, men tenk over hva du gjør med kroppen din. Den 10. januar er et bra tidspunkt for å innlede et nytt kosthold eller begynne å trene. Denne måneden har du en sterk trang til å vise hvem du er for andre.

Det er muligheter for at et lidenskapelig forhold kan starte denne måneden. Etter den 19. januar begynner fokuset ditt å skifte fra jobb til partnerskap og relasjoner, og du lærer mye om deg selv gjennom møter og samtaler med andre. Den 25. januar kan kaste lys over ting som angår en personlig, følelsesmessig turbulent situasjon for deg. Og etter den 30. januar blir forholdene bedre for kommunikasjonen med din partner, og dere får avklart en del ting som har krevd forklaring og oppfølging.

Informasjon Om Løven

Årshoroskop Løven 2018

Se horoskopene for mars måned her:

2018-12-21T03:13:13+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top