Skorpionen 2018

Horoskop Skorpionen 2018

Generelt for Skorpionen i 2018: I 2018 kommer du til å oppleve at mengden av nye prosjekter på jobb reduseres, og du har mindre nye muligheter som dukker opp for deg. Likevel opplever du at den vanlige arbeidsmengden din er like stor, det er ikke en generell nedgang i jobb – bare et skifte av fokus fra nye prosjekter til prosjekter du allerede er i gang med og skal jobbe videre med. Det er viktig for deg at du kontrollerer økonomien din godt dette året, ellers kan det fort dukke opp utfordringer på dette området. Du vil gjøre klokt i å være stabil og effektiv på jobb, og ikke involvere deg i konflikter i år.

Beskjeden til deg dette året er klar: Kontroller økonomien din, spar penger, og ikke jag etter ufornuftige mål. Du er i faresonen for svindelforsøk dersom du ikke er forsiktig, og det er bedre at du holder deg selv i tøylene til etter oktober – da avtar faren, og du kan begynne å tenke på nye muligheter igjen.

Se horoskopene for mars måned her:

Beskjeden til deg dette året er klar: Kontroller økonomien din, spar penger, og ikke jag etter ufornuftige mål. Du er i faresonen for svindelforsøk dersom du ikke er forsiktig…

Karriere: I år kommer du til å oppleve noen nye muligheter fra utlandet, muligheter som lover deg vekst og ekspansjon – men vær nøye med å kvalitetssikre disse mulighetene og hvilke kilder de kommer fra. Ikke minst må du passe på at alle ledd i forretningene er innenfor loven, for det er en risiko her for at du vil involvere deg med forretningspartnere som ikke er så opptatt av å holde lover og regler, og det vil føre til en katastrofe.

Til tross for denne begrensningen, er det bare å stå på særlig fra mai til september. Dersom du klarer å være dynamisk og frempå her, vil det gi deg et godt grunnlag for vekst i denne perioden. Men unngå konflikter, særlig med kollegaer og underordnede, fra juli til august. Er du i et partnerskap kan du oppleve en utfordrende periode fra september til november, og du bør unngå store beslutninger i partnerskapet mellom oktober og november.

Kjærlighet: Skorpionens kjærlighetsliv vil få sin del av utfordringene i 2018. Men kjærligheten vil likevel ha spennende tider, og et nytt forhold som er basert på fysisk tiltrekning kan dukke opp mellom februar og mai, eller særlig fra oktober til november. Du må være oppmerksom på din egen oppførsel i disse periodene.

Spørsmål om ekteskap eller lignende er problematisk å ta stilling til, siden atmosfæren i hjemmet blir forstyrret av ulike meninger og utfordret av andre familiemedlemmer. Vær særlig oppmerksom på perioden mellom april og august, og gjør ditt for å unngå konflikter i denne tiden. Det er en stor mulighet for at jobbreiser vil medføre problemer i familielivet, så pass på at du ikke skaper problemer for deg selv.

Oppsummering: 2018 kan bli et turbulent år, men med gode muligheter for vekst for deg, dersom du klarer å være oppmerksom og unngå å bli lurt i noen feller. Det at jobbsituasjonen din er krevende, kan skape problemer på hjemmebane, så det er lurt å merke seg dette og gjøre ditt for at ting skal gå så bra som mulig. Hvis du er i et fast forhold, vil det ikke være lurt å la seg friste til å inngå et nytt forhold basert på fysisk tiltrekning – unngå dette dersom du ikke er singel. Les mer om horoskop, årshoroskop, månedshoroskop og andre stjernetegn her..

2018-12-21T03:17:04+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top