Skorpionen februar 2018

Horoskop -Skorpionen februar 2018

Skorpionen: Skorpion, slange eller øgle – det er ditt eget valg hvordan du skal uttrykke den indre kraften din. Din beskytterplanet Mars går nå inn i ansvarsfulle og organiserte Steinbukken, og her er det store muligheter: Ditt intense fokus i kombinasjon med den pragmatiske energien som Steinbukken er kjent for, gir deg uante krefter og muligheter til å oppnå nesten hva du vil. Særlig er den kreative energien sterk i denne perioden.

Planetenes posisjoner gjør også at du kan kjenne på en trang til å trekke deg litt tilbake for å verne om og utforske din egen mentale kapasitet. Dette er en uvanlig handling for deg, men vil absolutt kunne bidra positivt til din utvikling.

Februar er en tid for å se nøye på tanker og minner fra fortiden, vel vitende om at du kan skape et bedre liv med mer lidenskap og glede ved å kvitte deg med negativ bagasje og skjeletter fra tidligere tider. Du vil kanskje tenke at du trenger hjelp til dette, men ingen kjenner deg bedre enn du gjør selv, og ingen er i stand til å gjøre dette like effektivt som du selv kan klare. Du må omfavne ideen om at du skal ta vare på alt det gode fra fortiden din, og lukke dørene til det som ikke kan påvirke deg positivt fremover.

Horoskop Februar 2018

Informasjon Om Skorpionen

Årshoroskop Skorpionen 2018

Se horoskopene for mars måned her:

2018-12-21T03:05:27+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top