Skytten februar 2018

Horoskop -Skytten februar 2018

Skytten: I februar går din beskytterplanet Jupiter inn i en begynnende tilbaketrekning, og du kan kanskje merke hvordan din vanlige entusiasme og glød føles som om den også er på retur.

Mesteparten av tiden er du en person som velger å se glasset som halvfullt, ikke halvtomt, fordi du har lett for å forstå at det ofte ligger en mening bak ting. Men nå ligger det til rette for at du skal gå inn i deg selv og foreta en indre reise for å få en bedre forståelse av hva du trenger for å ha det bra i ditt liv. Det betyr ikke at du skal gi slipp på din vanlige entusiasme for godt, men at du skal rette den innover i stedet for utover for en tid.

Både Merkur, Solen og Venus går i denne perioden inn i idealistiske og intuitive Fiskene i ditt hus for emosjoner, og det betyr at de fleste svarene du leter etter, finner du i dine nære relasjoner og i hjemmet. Selv om du vanligvis elsker å reise og utforske nye steder, er dette en tid for å fokusere på det som ligger nært både fysisk og psykisk, slik at du lettere kan utvikle deg personlig og på sikt skape livet ditt til et enda bedre sted å være for deg selv.

Horoskop Februar 2018

Informasjon Om Skytten

Årshoroskop Skytten 2018

Se horoskopene for mars måned her:

2018-12-21T02:58:51+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top