steinbukken 2018

Horoskop Steinbukken 2018

Generelt: Dette året utpeker seg som et viktig år når det kommer til de store tingene i livet – både arbeid, forhold og store beslutninger er fremtredende for deg i 2018. Det kommer til å dukke opp mye nytt på jobb, og du vil ha et meget travelt år! Samtidig opplever du en krasj; du kommer til å føle at du har mindre energi og vilje til å jobbe så mye, og denne kombinasjonen av krav fra jobb og manglende energi fra din side kan skape mye press og stress for deg. Det øker også mulighetene for at du tar feil beslutninger eller misforstår situasjoner, så vær oppmerksom på dette.

Samtidig som du opplever en stressende situasjon på jobb, er det en mulighet for at du kan finne noen i din krets som du kan gå inn i et forhold til. Dette kan føre til enda mer distraksjon, og derav videre komplikasjoner, men du kommer til å klare å takle det likevel dersom du husker på at du skal tenke over ting to ganger så du ikke tar en feil avgjørelse.

Totalt sett kommer du til å ha et veldig aktivt år, du kommer til å streve med å ha nok tid til å fullføre arbeidet ditt, oppfylle forpliktelsene dine overfor familie og venner, og samtidig benytte deg av de mulighetene som dukker opp. Til tross for vanskelighetene kommer du til å klare deg godt gjennom det, og du kommer til å få lønn for innsatsen din mot slutten av 2018.

Karriere: I 2018 kommer du til å ha et høyt press på jobb, som en følge av utvidelser og nye muligheter. Aktivitetsnivået ditt kommer til å øke, og dermed vil du også oppleve at du får en økt inntekt som et resultat av dette. På den andre siden merker du at du er konstant travel og får liten tid til andre sider av livet ditt i år. Til tross for all innsatsen du legger ned, kan det hende du føler at du likevel ikke får nok igjen for det, men ikke la disse tankene ta overhånd: Den innsatsen du gjør nå, legger grunnen for en stor vekst for deg i fremtiden, og du vil ha stort fremtidig utbytte av alt det arbeidet du legger ned på jobb. Dette er faktisk noe du vil ha nytte av helt frem mot 2024, så ikke sluntre unna arbeidet selv om du føler deg fristet!

Du kan finne mange gode avtaler i partnerskap og fellesprosjekter, men husk at det finnes folk som er ute etter å lure deg, så du må være oppmerksom. Ikke stol på ukjente, og ikke gå inn i noe konfidensielt arbeid eller noe som på noen som helst måte beveger seg langs lovens skyggesider; det kommer til å slå tilbake på deg på en forferdelig måte. Men hvis du er flink til å velge samarbeidspartnere, er det store muligheter for deg her i 2018.

Særlig perioden fra februar til mai kommer til å være en god tid for vekst og utvikling. Dersom du klarer å håndtere din egen lavere energi og selvtillit, klarer du å benytte deg av mulighetene som ligger i denne perioden. Behold troen og ikke vær redd for å møte nye mennesker. I oktober og november kan du oppleve problemer på jobb på grunn av konkurranse, vær forberedt på det. I denne perioden må du holde alle kommunikasjonskanaler åpne og unngå å ta noen stor risiko eller å gå inn i nye prosjekter.

Se horoskopene for mars måned her:

Det er et år der mye kan skje på kjærlighetsfronten, og hvis du ikke er gift, kan det godt hende du vil gifte deg litt plutselig. Dersom du er gift eller i et partnerskap, kan du forvente at det blir et år med vansker i forholdet; det vil oppstå tvil og tanker om hva du egentlig vil, og noen finner seg også en relasjon utenfor sitt faste forhold.

Kjærlighet: Når det kommer til personlige relasjoner, kan 2018 by på en interessant periode, siden et nytt forhold du har snust på tidligere kommer sterkere inn i bildet etter februar. Noen spesielle situasjoner kan oppstå i løpet av juli og august, her er det lurt å holde tunga rett i munnen og ikke ta noen forhastede beslutninger. Det du virkelig ønsker deg, kan bli virkelighet etter at oktober har startet, men du kan fremdeles oppleve forvirring i løpet av oktober og november. Unngå store beslutninger til etter at november er over, det er først da du vil oppleve en klarhet i hva du selv ønsker og hva som er mulig.

Det er et år der mye kan skje på kjærlighetsfronten, og hvis du ikke er gift, kan det godt hende du vil gifte deg litt plutselig. Dersom du er gift eller i et partnerskap, kan du forvente at det blir et år med vansker i forholdet; det vil oppstå tvil og tanker om hva du egentlig vil, og noen finner seg også en relasjon utenfor sitt faste forhold. Din partner kan ha det vanskelig i løpet av sommeren og oppføre seg urimelig, men trenger egentlig bare din støtte og omsorg.

Oppsummering: Totalt sett vil 2018 være et år som gir deg enorme gevinster på sikt, selv om du ikke vil ha mye tid eller fred i sinnet til å nyte dette før helt mot slutten av året. Du bør venne deg til å søke råd hos mennesker du stoler på, og også være flink til å søke andres perspektiv på ting. Det vil hjelpe deg stort dette året om du klarer å være bevisst og samvittighetsfull omkring alle beslutningene dine gjennom året. Les mer om horoskop, årshoroskop, månedshoroskop og andre stjernetegn her..

2018-12-21T03:16:21+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top