Steinbukken februar 2018

Horoskop -Steinbukken februar 2018

Steinbukken: Led meg, følg meg eller kom deg unna – det er et passende mantra for deg nå, siden Mars melder seg til tjeneste i ditt tegn fra den 6. februar. Mars er planeten for initiativ og høy intensitet, og kommer bare i ditt tegn annethvert år, så dette er en periode du bør benytte deg av.

Som et jordtegn med mye driv er du vanligvis vanskelig å holde igjen når du bestemmer deg for noe, men i denne perioden er du nærmest ustoppelig. Februar er rett og slett tiden der du skal bli ett med din egen lidenskap og hengi deg helt til dine drømmer og mål – det er det eneste som er godt nok.

Vær oppmerksom på at du fort kan overkjøre andre på din intense vei mot egne mål. Planetenes posisjoner gjør at du ønsker å utfordre konvensjonene og forandre på status quo, og din ressursbruk – både av tid, penger og råvarer – kan fort endre seg. Vanligvis er du tilbakeholden med alle dine ressurser, ikke fordi du er gjerrig, men fordi du vil være sikker og kontrollere at det du bruker tiden din på faktisk er verdt det. Men nå kjenner du en trang til å være mer innovativ, og det vil være gode muligheter for et bra resultat dersom du følger denne trangen.

Horoskop Februar 2018

Informasjon Om Steinbukken

Årshoroskop Steinbukken 2018

Se horoskopene for mars måned her:

2018-12-21T03:05:16+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top