Tvillingene 2018

Årshoroskop Tvillingene 2018

Generelt: For Tvillingene kommer 2018 til å være et år som er fullt av nye ideer, men utkommet av ideene blir lavere enn forventet. Fordelene er at du kommer til å jobbe mye kreativt, og antageligvis være involvert i noen svært store og spennende prosjekter. Men ulempene viser seg når du merker at du har problemer med å implementere dine egne ideer i disse prosjektene. Og med en rastløs og meget aktiv tankegang kan du finne det utfordrende å konsentrere deg om aktiviteter som er garantert å gi et konkret resultat, og dermed føle at du ikke får noe igjen for alt arbeidet ditt.

Hovedfokuset ditt dette året bør være å jobbe konsentrert med de viktigste sakene, unngå å jobbe med mange ting på en gang, og vær forberedt på å imøtegå forskjellige utfordringer på jobb og i privatlivet ditt.

Se horoskopene for mars måned her:

Hovedfokuset ditt dette året bør være å jobbe konsentrert med de viktigste sakene, unngå å jobbe med mange ting på en gang, og vær forberedt på å imøtegå forskjellige utfordringer på jobb og i privatlivet ditt.

Karriere: Du kommer til å oppleve at jobben gir deg mye i år, siden du kommer til å få jobbe kreativt og med store prosjekter, som nevnt. Din mentale kapasitet vil bli forsterket og gjøre det lettere for deg å multitaske, og dermed vil du øke arbeidskapasiteten din enormt og få unnagjort en hel masse arbeid. Men pass på at ikke multitaskingen din gjør at du bruker mye av tiden din på prosjekter som er unødvendige for din egen fremgang.

Du kommer til å oppdage at kombinasjonen av gammel kunnskap og nye ideer gir deg et sterkt insentiv til å oppnå stadig mer på jobb, særlig mot slutten av året – fra oktober og ut vil du være spesielt produktiv. Selve arbeidsmiljøet kommer til å forbedre seg markant, og du vil fremstå som en naturlig leder på jobb innen året er omme. Men partnerskap og samarbeidsprosjekter vil vise seg å være turbulente, og det vil oppstå stadige kontroverser mellom ulike avdelinger og muligens også utenlandske kilder. Vær forsiktig mellom april og august, og tenk deg om før du investerer i noen forretninger.

Finansielt kan året by på en ny inntektskilde, og dermed en økning av totalinntekten din. Men vær forsiktig så du ikke bruker mer enn du tjener; det er en risiko for at du kan falle for dyre fristelser og ødelegge dine økonomiske sjanser.

Kjærlighet: 2018 blir et topp år for kjærlighet. Det kan dukke opp et nytt forhold dette året, og det er særlig gode sjanser for dette mellom februar og mai. Men det er også muligheter for at det dukker opp en virkelig virvelvind av en romanse i oktober eller november. Begge disse hendelsene kan endre på forholdsstatusen din fra begynnelsen av året, og alle ekteskapsforbindelser har svært gode forutsetninger for å bli lykkelige. Er du allerede gift, kan du oppleve at romantikken våkner til live igjen, og at ekteskapet ditt blir sterkere og bedre. Men vær oppmerksom på at i juli og august kan din noe steile holdning såre partneren din og skade forholdet ditt, så vær forsiktig.

Oppsummering: I det store og hele ser 2018 ut til å bli et bra år for deg. Det er store muligheter for fremgang både på bakgrunn av din intelligens og din fornuft, og dette er året der du skal lytte til deg selv og ikke til andre. Du er i risiko for helseutfordringer mellom 27. juni og 28. august, og her må du være forsiktig. Unngå også å bli sint i denne perioden, siden det kan være ekstra helseskadelig med tanke på blodtrykk og hjerte. Bruk tid på å forbedre deg selv, og gå gjerne inn i spirituell og åndelig utvikling. Les mer om horoskop, årshoroskop, månedshoroskop og andre stjernetegn her..

2018-12-21T03:18:51+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top