Tvillingene Februar 2018

Horoskop -Tvillingene februar 2018

Tvillingene: I februar kommer Mars, lidenskapens og handlingens planet, inn i ditt område for forhold og relasjoner. Vær sikker på at du bruker ressursene dine på områder du virkelig har tro på!

Selv om det kan være uenighet og krangel i dine næreste relasjoner, særlig hvis du eller dine nære ikke er villige til å ta ansvar for egne handlinger, ligger det her en stor mulighet for en helt ny og omfattende åpenhet og ærlighet, og som en følge av dette – en god, ny intimitet. Men dette gjelder bare dersom du klarer å være ærlig og kalle en spade for en spade. Hvis du har ventet på en anledning til å rense luften, er tiden inne.

Du kommer også til å oppleve en ny bevissthet rundt hva som skal til for at du skal føle deg trygg og ivaretatt. Det kan hende du vil gjenoppta kontakten med familie du ikke har sett på lenge, og da er det viktig at du klarer å være åpen for deres omsorg, selv om det kan være uventet. I det hele tatt skal du være åpen for nye relasjoner, ny og bedre kommunikasjon og en større ærlighet i alle dine relasjoner i løpet av februar.

Horoskop Februar 2018

Informasjon Om Tvillingene

Årshoroskop Tvillingene 2018

Se horoskopene for mars måned her:

2018-12-21T02:57:02+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top