Tvillingene Januar 2018, månedshoroskop

Tvillingene januar 2018

Vanligvis er du pratsom av deg, men nå er du stillere enn vanlig. Energien fra universet får deg til å se innover i deg selv, og du har et ønske om dype samtaler og lidenskapelige møter. Dersom du ønsker å forsterke din egen åndelighet, er den 10, januar den ideelle tiden for å starte på dette.

Vær forsiktig når det kommer til partnerskap og forhold; en liten uoverensstemmelse kan fort bli til en stor konflikt, og du kan komme til å si ting du vil angre på senere. Sjekk alle fakta før du snakker, slik at du beholder rasjonaliteten din! Etter den 19. januar vil det være bra for deg å gjøre noe du liker – begynn med et nytt kurs eller studium for å utvikle intellektet ditt og utvide horisonten din så mye som mulig.

Det kan dukke opp folk fra andre land som er yngre enn deg og som virker å være forut for sin tid. Rundt den 25. januar må du være oppmerksom på hvordan du kommuniserer med andre, særlig i den daglige tralten på arbeidsplassen din. Etter den 30. januar er det hensiktsmessig for deg å reise, spesielt til land med andre kulturer og livsstiler enn din egen. Her kan du både få utviklet intellektet ditt og komme videre på din egen indre reise mot større åndelighet.

Informasjon Om Tvillingene

Årshoroskop Tvillingene 2018

Se horoskopene for mars måned her:

2018-12-21T03:13:21+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top