Tyren 2018

Årshoroskop Tyren 2018

Generelt: Tyren må ha en plan for 2018, siden dette er et år som bringer med seg ulike utfordringer. Disse utfordringene innebærer også muligheter for stor vekst og utvikling, men bare noe så enkelt som den totale summen av nye hendelser og oppdagelser i livet ditt, kan ødelegge muligheten din for å utnytte det til ditt eget beste. Dette er en ny, pulserende fase i livet ditt, og du må være oppmerksom på hvordan du kan utnytte det best mulig.

Den største risikoen 2018 er at du som tyr forfølger prosjekter som det ikke kommer til å bli noe av, og at dette går ut over prosjektene du burde ha fokusert på. Den eneste måten å unngå dette på, er at du lager en god plan for 2018 og hva du skal gjøre i løpet av året – og så unngå for enhver pris å la deg lokke til å hoppe på nye prosjekter, enten det er i arbeidslivet eller personlig. Vær spesielt oppmerksom dersom det er prosjekter som ikke passer inn i din opprinnelige plan for året; sjansen for at de kommer til å ødelegge mer for deg enn de bygger opp, er stor.

Se horoskopene for mars måned her:

Tyren vil ha mye større utbytte av å drive gamle prosjekter godt i 2018, så pass på at du ikke lar deg lure til å hoppe på noe nytt bare fordi det virker spennende! Det er en dynamisk stemning på jobb, og mange nye muligheter vil åpenbare seg mellom mars og juni. Samtidig vil konkurransen øke, og du kan risikere å tape noen slag dersom du er for opptatt av å forfølge nye muligheter.

Karriere: På jobb kan Tyren i 2018 føle seg demotivert, eller ikke oppleve at du får de resultatene du ønsker, til tross for at du legger ned en enorm arbeidsinnsats. Mesteparten av dette kan skyldes at du har en trang til å forfølge nye prosjekter, i stedet for å vedlikeholde og videreutvikle de gamle. Men du vil ha mye større utbytte av å drive gamle prosjekter godt, så pass på at du ikke lar deg lure til å hoppe på noe nytt bare fordi det virker spennende! Det er en dynamisk stemning på jobb, og mange nye muligheter vil åpenbare seg mellom mars og juni. Samtidig vil konkurransen øke, og du kan risikere å tape noen slag dersom du er for opptatt av å forfølge nye muligheter.

Særlig perioden mellom april og august er en risikabel tid, og det beste for deg er å sette skylappene på og arbeide nøyaktig og godt med det arbeidet du har planlagt å gjøre. Hold deg til planen, så vil det gå bra! Det er viktig at du vet at dersom du forsøker å forfølge de nye mulighetene som dukker opp, så vil det i stor grad ødelegge for de videre karrieremulighetene dine – det vil føre deg på villspor.

Likevel er det viktig at du jobber ordentlig med det du allerede holder på med, og er bevisst på å knytte kontaktene dine nærmere og også utvide nettverket ditt, i den grad det passer inn i planen din. Du vil merke at du får belønning for alt det harde arbeidet du har lagt ned, og dette vil du særlig merke fra oktober og ut året.

Du har mange utgifter og forpliktelser, og til tross for at du vil ha god inntekt, er det likevel slik at dine eksisterende utgifter sluker mesteparten av inntekten din også i år. Unngå å gjøre noen store investeringer i år, og vær oppmerksom på de tidligere nevnte nye mulighetene som dukker opp; hold deg til planen du allerede har lagt, for å sikre økonomisk trygghet for deg og dine.

Kjærlighet: Når det kommer til kjærlighet, vil 2018 bli et turbulent år. Vær oppmerksom på din partners helse, her kan det ligge noen utfordringer, og det kan medføre økt stress i forholdet, særlig fra april til august. Du kan bli bedt om å ta stilling til ekteskap mellom 27. juni og 28. august, og her ligger det en mulighet for en fantastisk lykke, men avvent din endelige bestemmelse til september. Fra oktober og ut året er det svært gode forutsetninger for både forhold og ekteskap, og hvis du ikke allerede er gift, er det gode muligheter for at det kan skje nå. Vær imidlertid oppmerksom på at mellom 6. oktober og 17. november blir det turbulens i kjærlighetslivet, så hold hodet lavt og unngå krangel og kontroverser til du er forbi 20. november.

Oppsummering: Risikoen for å møte store utfordringer og problemer er høyest mellom mars og august, mens fra oktober til desember vil være den beste perioden for fremgang og belønning. Du vil lykkes best dersom du lager en plan for 2018 og holder deg til den, og ikke lar deg friste av nye, spennende prosjekter på bekostning av de gamle. Les mer om horoskop, årshoroskop, månedshoroskop og andre stjernetegn her..

2023-03-02T10:37:13+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top