Tyren Januar 2018, månedshoroskop

Tyren januar 2018

Tyren må starte 2018 med å utvide horisonten sin, både personlig, åndelig og mentalt. Det beste er om du rent fysisk kan foreta eller starte en lang reise allerede i januar, men gjør det sakte, slik at du rekker å tilpasse deg til endringene underveis. En ny hobby eller et nytt studium vil stille krav til intellektet ditt og stimulere deg, og tyren trenger å bli stimulert, alle forsøk du gjør på å utvikle deg personlig vil du ha utbytte av fra midten av januar og videre i måneden.

Det ser ut til at du kan utvikle et romantisk forhold med en person fra en annen kultur i starten av 2018, kanskje allerede i januar, og dette innebærer at du undergår en personlig utvikling gjennom dette intense forholdet, delvis drevet frem av konflikter omkring kultur og verdier. Vær forsiktig og pass på egoet ditt! Etter den 19. januar blir du nødt til å fokusere på jobb og karriere, og også på hvordan du fremstår offentlig – du kan havne midt i søkelyset, enten du ønsker det eller ikke.

Den 25. januar kommer det til å dukke opp noen saker på hjemmefronten som du er nødt til å ta tak i. God kommunikasjon blir viktig, og også i jobbsammenheng. Ikke vær redd for å ta et nytt kurs eller studium for å hjelpe karrieren din videre!

Informasjon Om Tyren

Årshoroskop Tyren 2018

 

Se horoskopene for mars måned her:

2023-03-02T10:34:46+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top