Væren februar 2018

Væren februar 2018

Væren: På denne tiden går Mars, som er den planeten som opptrer som din beskyttende engel, inn i Steinbukkens tegn. Steinbukken står for ambisjoner, ansvar, disiplin og suksess, og det vil gjøre at det blir lettere for deg å klatre oppover og ta nye skritt mot å nå dine mål.

Din vanlige fremgangsmåte er å være spontan når du forfølger drømmene og målene dine, og med dette kommer fordeler som mot og kreativitet – men du kan også oppleve medaljens bakside, som er at du kan ha vansker med å lage en strukturert plan for å oppnå det du ønsker. I februar vil du oppleve at du får hjelp til å planlegge og organisere en god fremgangsmåte, og i kombinasjon med din kreativitet har du alle muligheter til å oppnå noe bra her.

Det er viktig at du har tålmodighet og holder deg til den oppsatte planen, og bruk gjerne litt ekstra tid på å forsikre deg underveis om at de stegene du har foretatt deg så langt, er riktige. Klarer du dette, vil du få god hjelp til å nå målene dine. Væren er en initiativtager, og når Mars også påvirker deg fra Steinbukkens tegn, en annen initiativtager, vil det rett og slett være vanskelig å stoppe deg! Det er lite som slår en Vær med en strukturert plan og en indre driv til å oppnå målene sine.

Horoskop Februar 2018

Informasjon Om Væren

Årshoroskop Væren 2018

Se horoskopene for mars måned her:

2018-12-21T02:59:27+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top