Vannmannen 2018

Se horoskopene for mars måned her:

Horoskop Vannmannen 2018

Generelt: 2018 innleder en lang periode med suksess for Vannmannen. Etter en hektisk tid i både 2016 og 2017, kan du nå gjøre deg klar for å nyte fruktene av den harde jobben du har lagt ned tidligere. Det ser ut til at lykken er på din side, og det kan dukke opp noen sjanser fra utlandet som gir deg store muligheter. Mye av fremskrittet du gjør, vil merkes på finansene dine, men du vil også oppnå generell anerkjennelse på bakgrunn av det du har oppnådd tidligere.

Din unike sans for å se forretninger der ingen andre kan få øye på dem, samt din evne til å inngå lønnsomme avtaler, kommer til å sette preg på dette året for deg. Du vil fortsette med det harde arbeidet ditt, og vil bli i stand til å imponere hvem som helst du kommer i kontakt med dette året.

Det er også mulig at du får en ny og dyp interesse for religion og åndelige spørsmål i løpet av 2018. I det store og hele vil 2018 være et godt og tilfredsstillende år for deg, der du får anledning til å verdsette de velsignelsene du har i livet ditt. Vær oppmerksom på reiser i år, dette er noe som kan bidra til suksess for deg.

En utstrakt aktivitet andre steder enn hjemme kan være veldig nyttig for deg. Det kan være mange muligheter i andre land i 2018, kanskje du skal vurdere en av disse? En forbindelse med utenlandske kilder vil nærmest garantere at du gjør det godt nå…

Karriere: Når det gjelder karrieren, indikerer horoskopet at du fortsatt kommer til å ha det travelt på jobb, og du vil legge ned mye av både innsats og energi i arbeidet ditt. Noe som kan gjøre det lettere for deg å lykkes, er å la være å jakte etter nye prosjekter, men i stedet fokusere på det du allerede har jobbet med de siste seks månedene. Dette er den sikreste veien til kontinuerlig vekst. Nye ideer og muligheter kan være spennende nok, men de vil ikke gi deg noe tilbake i form av økte inntekter eller nye sjanser på en stund. Og i fasen du er inne i nå har du muligheten til å få økte inntekter umiddelbart.

En utstrakt aktivitet andre steder enn hjemme kan være veldig nyttig for deg. Det kan være mange muligheter i andre land i 2018, kanskje du skal vurdere en av disse? En forbindelse med utenlandske kilder vil nærmest garantere at du gjør det godt nå.

Det er også mulig at arbeidsmiljøet ditt får en liten politisk vri nå. Det kan dukke opp mange nye hendelser, og maktbalansen kan forandre seg. Diplomati sammen med hardt arbeid vil være den beste strategien for deg, både for å komme deg videre og for å vise dine kollegaer den beste måten å gå fremover på. Sjefen din kan virke som om han eller hun spiller et spill, og her må du forsøke å være smart og gjennomskue hva den egentlige planen er.

Unngå å gjøre nye investeringer eller å ta noen finansiell risiko i 2018. Du kan risikere å oppleve noen tilbakeslag i økonomien i juli og august, på grunn av dine egne overilte handlinger. Det er viktig at du er konservativ og fornuftig med pengene dine, særlig mellom juni og september. Men unngå alle former for spekulasjon gjennom hele året.

Kjærlighet: I 2018 vil du stort sett oppleve at kjærlighet, personlige forhold og følelsesmessige spørsmål gjør deg lykkelig og glad. Det er muligheter for at det kan bygge seg opp til et nytt forhold i løpet av året, og dette forholdet vil i så fall ha noe kompliserende ved seg – muligens noe ukonvensjonelt. Hvis du er gift eller i et partnerskap, kan det dukke opp en fristelse utenfor ditt faste forhold. Fra 8. oktober til 17. november kan det bli en meget interessant utvikling på kjærlighetsfronten.

Alle ekteskapsspørsmål har gode forhold og forutsetninger, men også her kan det dukke opp fristelser utenfra. Mellom mai og september skal du være oppmerksom på ditt eget temperament; dersom du er ustabil i temperamentet, vil det føre til utfordringer i forholdet ditt. Tenk deg om to ganger og forsøk å være rasjonell i din oppførsel.

Oppsummering: Totalt sett kan du se frem mot et år som er preget av suksess og lykke. Både arbeidslivet og hjemmelivet vil gi deg tilfredsstillelse, glede og gode resultater, og dersom du klarer å gjøre de rette tingene, er det gode muligheter for at du vil stige markant i gradene i løpet av 2018. Les mer om horoskop, årshoroskop, månedshoroskop og andre stjernetegn her..

2018-12-21T03:02:14+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top