Vannmannen februar 2018

Horoskop -Vannmannen februar 2018

Vannmannen: Februar blir din tid for å skinne, dette er tiden på året der du begynner din livsreise på nytt og på nytt. Du er en gledesspreder som fokuserer sterkt på brorskap og medmenneskelighet, men nå går Venus inn i ditt tegn. Det betyr at du kan bruke en del av din kjærlighet på deg selv, før du går ut og bruker den på alle andre. Lær deg å verdsette din unike måte å se verden på, og dine ønsker om å skape forandringer til det beste for alle.

Når nymånen går inn i ditt tegn den 8. februar, er det tid for å plante frø for fremtiden: Begynn å gjøre endringer slik at livet ditt bedre kan reflektere din sanne, unike natur, og ikke vær redd for revolusjonerende ideer om forandring i ditt eget liv. Så lenge du har en oppriktig kjærlighet til deg selv og andre i bunn, vil ideene dine være av det gode.

Før du kan begynne å jobbe med dine drømmer om å gjøre verden til et bedre sted, er det viktig å vite hva som gjør deg selv lykkelig. Du trives best i småsamfunn der alle blir oppfordret til å være seg selv. Hvis du ikke allerede er en del av et slikt samfunn, er det på tide å bruke energien din til å finne et – eller skape et.

Horoskop Februar 2018

Informasjon Om Vannmannen

Årshoroskop Vannmannen 2018

Se horoskopene for mars måned her:

2018-12-21T03:05:37+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top