Vannmannen Januar 2018, Månedshoroskop

Vannmannen Januar 2018

I Januar 2018 er det nok en gang på tide for Vannmannen å foreta en innvendig reise. Bruk tid i naturen, reflekter over deg selv, og søk ensomhet. Lytt når universet prøver å fortelle deg sine sannheter. Den 10. januar er et bra tidspunkt å starte en spirituell eller metafysisk øvelse som kan hjelpe deg til å komme i kontakt med dine egne følelser. Veldedig arbeid gjør godt for sjelen din.

Påta deg gjerne en ledende rolle i en gruppe eller organisasjon! Du vil ha utholdenhet nok til å fullføre det du har startet. Etter den 19. januar begynner vannmannen å se ting klarere, du får mer energi og fjerner deg med en del følelsesmessig tåke som har vært rundt deg. Du er klar til å dele de personlige sannhetene og ideene du har oppdaget.

Det kan dukke opp problemer du må ta tak i i forholdet ditt den 25. januar, så vær tålmodig og taktfull her. Etter den 30. januar er du klar for å kommunisere med andre, og det kan hende du sier eller gjør ting for å sjokkere eller å se hvordan andre reagerer på det.

Informasjon Om Vannmannen

Årshoroskop Vannmannen 2018

Se horoskopene for mars måned her:

2018-12-21T03:13:30+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top