Vekten 2018

Horoskop Vekten 2018

Generelt for vekten 2018: I 2018 kommer vekten til å oppleve at de tingene du anser for å være gode og onde i livet ditt vil finne sammen og balansere hverandre. Som vekt streber du etter balanse, og du vil se at dårlige og gode opplevelser utligner hverandre på vektskålen i løpet av året. I tillegg kommer du til å merke at ambisjonene dine stiger, og at dine behov for å promotere deg selv øker – du får en sterkere trang til å vise hvem du er og hva du kan. Gjennom dette skaper du ny dynamikk, og en ny vekstsyklus er i ferd med å oppstå hos deg.

I starten av 2018 kan det hende du føler deg usikker på hva du egentlig skal gjøre med livet ditt, både profesjonelt og personlig. Dette fører til at du kommer inn i en fase for læring, og du vil oppdage nye sider ved deg selv på flere plan. Særlig mellom februar og mai kan du endre tankesett og personlighet, men når vi entrer siste halvdel av 2018 lukker dette vinduet seg delvis igjen, og vektens selvutvikling går inn i en roligere fase.

i 2018 vil vekten oppdage nye sider ved seg selv på flere plan. Særlig mellom februar og mai kan du endre tankesett og personlighet, men når vi entrer siste halvdel av 2018 lukker dette vinduet seg delvis igjen, og din selvutvikling går inn i en roligere fase.

Se horoskopene for mars måned her:

Karriere: 2018 kommer til å bli både et dynamisk og utfordrende år for vekten, men utfordringene kommer til å presentere seg selv som muligheter, siden de presser deg til å lete etter nye jaktmarker. Den utadvendtheten dette skaper, blir en snøball som ruller videre – du utvider nettverket ditt og får flere kontakter, og får promotert deg selv på stadig nye arenaer. Det kan også være at du kommer til å reise mer i jobben din i løpet av 2018 enn du gjør nå.

Vekten kan av og til være for dynamisk. Dersom du jobber i et team, skal du være oppmerksom på at du kan skape press på teamet ditt gjennom å være for dynamisk og til tider aggressiv i din måte å håndtere utfordringene på. Det er viktig at du klarer å ta hensyn og takle ting på en god måte i 2018, ellers risikerer du å miste et medlem av teamet som du både setter pris på og som er viktig for at dere skal fungere godt. Denne risikoen er størst mellom mai og august.

Vektens horoskop antyder at 2018 kommer til å bli et år fullt av muligheter. Men du må klare å skille mellom virkelige muligheter og det som bare ser ut som en god sjanse, men som i virkeligheten bare vil fjerne fokuset ditt fra det som betyr noe, uten å gi noe igjen. Husk at det er ikke gull alt som glimrer! Konsentrer deg om folk du kan stole på, arbeid hardt og solid, og lag en handlingsplan for å hjelpe deg å oppnå målene dine. Dersom du blir introdusert for en ny teknikk på jobb i løpet av 2018, kan dette hjelpe deg med å komme deg opp og frem.

Når det gjelder økonomi, vil den være helt grei i starten av 2018, men du vil oppleve noe press på økonomien likevel. Men etter oktober tar det seg opp, og du kan glede deg over sunne finanser. Vær oppmerksom dersom du har tenkt å handle med eiendom, her er det noen potensielle feller som ligger og lurer.

Kjærlighet: Vektens horoskopet for 2018 er overveldende positivt når det gjelder kjærlighet. Nye forhold vil være spennende og ha mye å gi, og du har gode muligheter for en heftig romanse særlig i oktober og november. Dette er tiden for å kose seg og oppleve kjærlighetslivet, men vent med å gjøre noen store beslutninger til etter desember 2018 – utsett alle bestemmelser om ekteskap eller andre forpliktelser til året er omme. Du vil oppleve at perspektivet ditt modnes og forandrer seg i løpet av året, og mot slutten av året har du en helt ny måte å se din kjæreste på.

Vær oppmerksom etter mai; det kan virke som om det blir en del turbulens rundt huslige spørsmål. Dette presset bygger seg opp i løpet av juni og juli, og når sin topp i august. Her må du bruke både tålmodighet og fornuft for å unngå at forholdet går inn i en krise. Prøv å unngå konflikt så mye som mulig til august er over.

Oppsummering: 2018 kommer til å bli et bra år for vekten, selv om du vil oppleve noen utfordringer. De beste resultatene kommer du til å oppnå fra oktober til desember, men det vil være lurt av deg å arbeide stabilt godt hele året, for å være sikker på at du virkelig får de resultatene du ønsker deg mot slutten av året. Dette er ikke et godt år for å ta valg om å få barn, eller få flere barn, så vent med det til året er over. Og vis særlig forsiktighet fra april til august, unngå konflikter og kontroverser i denne perioden. Les mer om horoskop, årshoroskop, månedshoroskop og andre stjernetegn her..

2018-12-21T03:17:27+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top