Vekten februar 2018

Horoskop -Vekten februar 2018

Vekten: I februar opplever du et friskt pust når Venus, din beskyttende planet, går ut av reserverte og konvensjonelle Steinbukken og inn i kreative, spesielle Vannmannen den 2. februar. Alle dine mer eksentriske venner begynner å dukke frem fra sine gjemmer nå, og du elsker det, siden det speiler en side hos deg som ønsker å utfordre konvensjonene og det tradisjonelle.

Den 1. februar begynner Jupiter, planeten for vekst og utvikling, å fjerne seg fra ditt tegn. Dette er en unik mulighet for deg til å reflektere rundt og evaluere alle dine relasjoner, og det vil være lurt av deg å starte med det aller nærmeste – din relasjon til deg selv. Og dette gjelder ikke bare relasjoner til andre, men også relasjoner til arbeid, økonomi, til helsen din, til alt det materielle du omgir deg med.

Og aller viktigst, det er på tide å skape en balanse i dine kjærlighetsrelasjoner. Du er her for å skape likevekt, harmoni og fremme samarbeid, og du må vise gjennom eksempler hva vi alle trenger å lære. Gi slipp på forhold som er dårlige for deg, jobb med ditt forhold til deg selv, og la det være en start på å utvikle enda bedre forhold til dine nærmeste. Det er en viktig likevekt mellom det å elske seg selv og det å elske andre, og vi kan ikke gjøre det siste uten at vi først har en god relasjon til oss selv. Denne balansen er det viktig at du søker å jobbe med i februar.

Horoskop Februar 2018

Informasjon Om Vekten

Årshoroskop Vekten 2018

Se horoskopene for mars måned her:

2018-12-21T03:06:15+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top