Vekten Januar 2018, Månedshoroskop

Vekten januar 2018

Ferien er over, men for Vekten er det er fortsatt mye aktivitet på hjemmefronten. Du har mange samtaler, og noen av samtalene blir nostalgiske. Det kan hende du bestemmer deg for å pusse opp, ommøblere eller på andre måter endre hjemmet ditt. Og pass på fordøyelsessystemet ditt; det er sensitivt, så ikke tving det inn i alt for høy aktivitet.

Dersom du starter et prosjekt etter 10. januar, enten i hjemmet eller med familien, er det god sjanse for at det vil lykkes. Tempoet i hverdagslivet ditt øker, men ikke la kommunikasjonen din bli diktatorisk – lytt til folk rundt deg, både familie og kollegaer. Romantikk, kreativitet og gleder lokker på deg etter den 19. januar.

Dette er en måned der det er lurt av deg å ta et skritt tilbake og lytte til din kreative side. Den 25. januar fører med seg oppmerksomhet rundt en livsdrøm du har, og dette kan være knyttet til venner eller andre grupper som står deg nært. Etter den 30. januar er en god tid for å uttrykke dine tanker og følelser til dine nærmeste. Vær nøye med å få nok kreative stimuli.

Informasjon Om Vekten

Årshoroskop Vekten 2018

Se horoskopene for mars måned her:

2018-12-21T03:12:49+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top