Horoskop Vekten 2019

Horoskop Vekten 2019

I 2019 kommer som hører til Vekten til å bli mer opptatt av hva andre syns om deg og ditt image. Men pass på at du ikke lar dette bli for viktig! Du kommer til å ta en beslutning i begynnelsen av januar som mange i din familie og omgangskrets kommer til å synes er underlig, men bare hold stø kurs; du har gjort et fornuftig valg, og dine nærmeste kommer til å innse dette etter hvert. Selv om du blir utsatt for ytre press fra venner og kjente, sier horoskopet at det er dine egne ønsker som skal stå i førersetet nå.

Horoskopet for 2019 bringer med seg mange forandringer i starten av året, og innen april kan det godt hende at du befinner deg i en helt annen jobbsituasjon enn i januar. Selv om du ikke nødvendigvis har byttet jobb, kan det se ut til at du har fått et nytt ansvarsområde eller helt nye kolleger, og det er litt utfordrende for deg.

I løpet av mars og april kommer det to fullmåner inn i Vektens tegn, og dette gjør at du går inn i en periode med selvrefleksjon. Du tar opp gamle verdier til ny vurdering, forkaster noe og henter inn noe nytt i stedet, og kommer ut av denne perioden med en ny selvtillit. Denne nye versjonen av deg kan være vanskelig å forstå for de rundt deg, og ifølge horoskopet kan noen til og med føle seg truet av den tryggheten du har kommet frem til. Det kan vare helt frem til september før de venner seg til den nye selvsikkerheten din. Ikke la deg vippe av pinnen av dette, vær i stedet glad for at du har klart å ta et oppgjør med deg selv! Og prøv også ikke å ta det personlig at de blir usikre; det er mer et uttrykk for forvirring enn for noe annet.

Se horoskopene for 2023

Selv om det kan være et litt turbulent år for deg og familien din, vil det roe seg ned mot slutten av året, og desember kommer med fred og fordragelighet og en gledelig hendelse som bringer dere alle sammen igjen. Og utsiktene for 2020 er svært gode; turbulensen legger seg, og du kan se frem til et bedre familieliv – også takket være at du sto på ditt og gjorde valg som var riktige for deg.

Vekten og karriere i det nye året

Horoskopet for 2019 bringer med seg mange forandringer i starten av året, og innen april kan det godt hende at du befinner deg i en helt annen jobbsituasjon enn i januar. Selv om du ikke nødvendigvis har byttet jobb, kan det se ut til at du har fått et nytt ansvarsområde eller helt nye kolleger, og det er litt utfordrende for deg. Jupiter og Neptun gjør det vanskeligere å kommunisere tydelig, og du kan ha problemer med å komme overens med alle dine nye kolleger. Men hvis du holder ut, vil situasjonen roe seg, og alt vil løse seg på en tilfredsstillende måte.

I mai kan du komme til å få en økonomisk oppsving. Og i juli kan det oppstå en situasjon på jobb som kommer som et lite sjokk på deg, men ikke bekymre deg; det kommer til å slå ut til din fordel på sikt.

Når høsten kommer, vil du endelig kunne nyte godt av dine anstrengelser for å komme overens med kolleger og tilpasse deg alle nye arbeidssituasjoner. Du vil bli belønnet i form av at alt roer seg, og du vil kunne fokusere på arbeidet ditt og også få nye muligheter til å øke inntekten din. Dette kan komme godt med, siden Venus trer inn og påvirker deg til å bruke mer penger på ting du egentlig anser som luksus! Men fra november kommer Mars inn i den økonomiske sonen din, og med den besluttsomheten klarer du å avslutte året med stor økonomisk fremgang.

Vekten og kjærligheten i 2019

Horoskop 2019

Dette blir i følge horoskopet et stormfullt år når det kommer til kjærlighet! Men siden du bruker starten av året på å ta et oppgjør med deg selv, kommer du ikke til å miste selvsikkerheten din på grunn av dette. I februar blir du påvirket av Mars og Uranus, noe som er en ganske voldsom sammenstilling – pass på å holde ting under kontroll her og ikke la følelsene løpe av med deg, ellers kan du oppleve at hendelsene tar en vending du ikke klarer å holde følge med. Den som er med på leken, må også være forberedt på å smake steken! Uranus påvirker horoskopet ditt og gjør dette til en periode der det kan være mye sjalusi inn i bildet, og kanskje knytter du noen farlige forbindelser. Husk å vurdere nøye hva du gjør til enhver tid, og tenk på konsekvensene for deg og andre!

I april kommer Venus inn i bildet og gjør det til en svært god periode for flørting og dating, og dersom du har opplevd perioden i mars som vanskelig, er dette en fin tid til å gjøre ting godt igjen. Nymånen legger alt til rette for en ny start, dersom både du og din utvalgte er innstilt på dette. Og hvis du er singel, er april den rette tiden for å lete etter en kjæreste på!

Fra høsten av, og særlig fra oktober, kommer en roligere periode i kjærlighetslivet. Men du kommer til å fortsette med egengranskingen og finne ut hva du faktisk ønsker i et forhold, og dersom du ikke opplever at du oppfylt dine grunnleggende behov i det forholdet det er i, kan dette godt være perioden der du bryter ut av forholdet og begynner å lete etter noen andre.

Bare pass på at du ikke godtar for mye i et forhold, du må søke likevekt, som den Vekten du er. Både gi og ta, ikke bare gi! Dette må du alltid huske på, samme hva horoskopet sier.

Oppsummering: 2019 er året der horoskopet sier at du må ta noen oppgjør med deg selv, og foreta noen nye valg på bakgrunn av det du kommer frem til – og stå i det, selv om venner og familie rynker på nesen. Det kommer til å lønne seg til slutt, så ikke gi deg, men fortsett å søke etter balanse og likevekt slik at det føles bra for deg selv!

I forbindelse med de nye horoskopene for 2019 ber vi alle dere som liker og bruker Åndelighet dele horoskopene og artiklene våre på sosiale media! Det er enkelt og det går fort, det er bare å trykke dele knappen under artikkelen. Og det betyr mye for oss!

2019-02-26T20:34:00+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top