Hos healeren. Hvis jeg går til en healer, hva kan jeg forvente da? For at healing skal være effektivt er det faktisk viktig med god kjemi mellom healer og pasient. Først av alt vil du bli tatt godt imot. Healeren vil åpne med en samtale med deg, der de vil forsøke å bli litt kjent med deg og dine erfaringer. Noen healere vil ønske å spørre deg om dine problemer, symptomer og hva som er målet ditt med behandlingen, mens andre foretrekker ikke å vite noe som helst på forhånd – de mener at de blir forutinntatt av det, og vil heller at kraften de formidler skal søke seg frem til det som er problemet på egenhånd. Så vil du som oftest bli bedt om å legge deg på en benk, og healeren begynner sin undersøkelse av kroppen og auraen din.

Det er forskjell på hvordan healere bruker hendene sine. Noen healere legger hendene sine lett oppå deg, slik at hendene er i fysisk kontakt med kroppen din, mens andre holder dem så vidt over kroppen din slik at det ikke er noen faktisk berøring. Når det gjelder bevegelsen, er dette også forskjellig fra healer til healer. Enkelte healere vil starte ved hodet ditt, og bevege seg ned langs kroppen din for å påvirke hele energifeltet ditt og styrke kroppen din generelt. Mens andre velger å holde hendene i ro over det som er problemområdene de har funnet frem til, for å gi mest mulig påvirkning der det trengs mest.

Dette kommer selvsagt også an på din helsetilstand – er du generelt frisk, eller lider av uspesifikke plager som lite energi, søvnvansker og lett depresjon og humørsvingninger, vil du nok oftere oppleve at healeren konsentrerer seg om å styrke kroppen din som en helhet. Har du derimot et helt konkret problem, som vondt i nakken eller et stivt kne, er det mer naturlig for healeren å holde hendene sine i nærheten av problemområdet for å kanalisere mest mulig energi inn til det syke punktet.

Aurafotografering

Noen healere gjør bruk av aurafotografering, slik at både de og du skal få se auraen din med selvsyn. Dette gjøres med et spesielt fotografiapparat, og det viser de elektromagnetiske utladningene som kroppen din gir fra seg til enhver tid. Det kan være et godt hjelpemiddel for en healer, og det er også svært interessant å se hva auraen din kan fortelle om deg! Det du ser på et bilde, er det vi kaller for auraens eteriske lag.

Fjernhealing

Dette er en spennende form for healing, som kanskje høres umulig ut ved første tanke. Men tenk om igjen: Kraften som finnes i universet, kan i utgangspunktet ledes hvor som helst, det er ikke nødvendig med noen fysisk kontakt mellom sender og mottaker. Tenk på det som et radiosignal, der healeren sender ut et signal som du er mottaker av. Da leder healeren kraften i din retning, og du vil ofte bli bedt om å ligge og slappe av på det avtalte tidspunktet, slik at du er mest mulig åpen og mottagelig. Dette er en type healing som forenkler behandlingen svært for pasienter som kanskje har vansker med å komme seg til healeren, enten på grunn av lang avstand eller helseplager.

Hvordan skal jeg velge healer?

I Norge finnes det et healingforbund, og mange healere er registrert i Brønnøysundregisteret. Hvis du tar utgangspunkt i dette, er det en god start. Ellers er det lurt å høre på andres anbefalinger og gjerne se om healeren oppgir noen referanser på sitt nettsted, dersom de har et. Og selvsagt – følg magefølelsen din! Healere er mennesker som alle andre, noen får du god kjemi med, andre ikke.  Det vil være mye lettere for deg å oppnå dine mål med behandlingen hos en healer du føler at du har god kontakt med, enn med en som du ikke har noen spesiell kjemi med.