Hva kan jeg forvente når jeg oppsøker en klarsynt eller synsk? Dette lurer mange på. Og noen tror kanskje at klarsynthet er forbeholdt eteriske personer med en udefinerbar personlighet og en måte å ordlegge seg på som er best egnet til å skape forvirring. Men denne myten er langt i fra sannheten. Klarsynte er helt vanlige mennesker, akkurat som deg og meg, og de synske har fått en gave som de velger å bruke til å hjelpe andre. Det betyr at klarsynte kommer i alle former og fasonger, de har forskjellige personligheter, interesser, livserfaring og talemåter. Dette er godt nytt for deg! For det betyr at det er en god sjanse for at du kan finne en synsk som passer til deg og din personlighet der ute.

Spådom via telefon?

Fordelen med å kontakte en klarsynt, er at du som oftest ikke trenger å være i samme rom som den klarsynte – svært mange bruker sin intuisjon og sine ekstrasensoriske evner, og kanskje et hjelpemiddel som krystaller eller tarotkort i tillegg. Du kommer altså svært langt med en telefon, og du vil kunne merke ganske raskt om du har noen kjemi med den synske du har kontaktet. Slik er det jo ellers også, og det er ikke annerledes med klarsynte – føler du ikke noen god kontakt med personen du har ringt til, vil vi anbefale deg at du finner en annen, for det er viktig å ha en god kjemi for at du skal kunne føle du kan stole på den synske. Og selvsagt kan det også her være en fordel å ha referanser; spør gjerne kjente du stoler på om de har god erfaring med noen!

Klarsynte er helt vanlige mennesker, akkurat som deg og meg, og de har fått en gave som de velger å bruke til å hjelpe andre. Det betyr at klarsynte kommer i alle former og fasonger, de har forskjellige personligheter, interesser, livserfaring og talemåter.

Vil en klarsynt spørre meg ut om detaljer i livet mitt?

Nei, en synsk person vil ikke be deg legge ut i detalj om ting du har opplevd eller hva du håper på eller er redd for. De fleste klarsynte vil åpne med en helt vanlig samtale der du presenterer deg og sier hva du ønsker hjelp til, og for en klarsynt vil det faktisk kunne være forstyrrende å ha for mye kunnskap om deg og ditt – da vil de måtte bruke energi på ikke å la det påvirke lesingen sin, og du vil kunne få en mer upresis spådom.

Hva kan de klarsynte hjelpe meg med?

En klarsynt kan hjelpe deg til å ta et riktig valg, dersom du står ved et veiskille i livet ditt. Vi befinner oss alle innimellom i en situasjon der vi ikke vet hva som vil være det rette å gjøre, og en synsk kan bruke evnene sine og se hvordan de forskjellige valgene vil påvirke livet ditt fremover. Du kan også få god hjelp til å bli kvitt en bekymring som ikke vil la deg få fred, eller til å få bekreftet at noe du gjør er riktig.

Men kanskje aller mest spennende er at den klarsynte kan se forskjellige forbindelser mellom ting som du selv ikke var klar over, så du kan bli bevisst på årsakene til at du aldri klarer å slutte å bekymre deg for den ene tingen, eller at du stadig gjør feil valg i kjærlighetslivet. Enten den synske bruker bare sine egne evner, opptrer som medium eller bruker tarotkort eller andre hjelpemidler, så vil du få klare beskjeder og god informasjon om det er noe du gjør for øyeblikket som det vil være lurt av deg å slutte med, om det er noe du bør begynne med eller opprettholde, du kan få vite det dersom det er noen i din nærmeste krets som kanskje trenger deg litt ekstra eller har noe å gi deg som du har behov for i ditt liv – du kan få lære en hel del nytt om deg selv og ditt eget liv, og hvilke valg som vil være de beste for deg å ta. En klarsynt kan rett og slett hjelpe deg til en helt ny innsikt, og du vil stå mye bedre rustet i ditt eget liv når du vet hva valgene dine innebærer både for deg selv og andre.