Ukeshoroskop for Tvillingene (14. august – 20. august)

Generelt tema: Denne uken vil være preget av kommunikasjon og sosiale interaksjoner for Tvillingene. Med Merkur, din herskerplanet, i ditt tredje hus, vil du finne deg selv i sentrum av mange samtaler og diskusjoner. Dette er en flott tid for å nettverke, lære og dele ideer.
Kjærlighet og relasjoner: Din sjarm og vittighet vil tiltrekke seg oppmerksomhet, og du vil finne deg selv i sentrum av sosiale begivenheter. For de i et forhold, er dette en tid for morsomme datoer og dype samtaler. For de som er single, kan du møte noen gjennom venner eller sosiale arrangementer.

Karriere og økonomi: Din evne til å kommunisere effektivt vil bli lagt merke til på jobben. Dette er en god tid for presentasjoner, møter og samarbeidsprosjekter. Økonomisk sett, kan du vurdere å investere i kurs eller bøker som kan forbedre dine ferdigheter.

Helse og velvære: Hold deg aktiv og engasjert denne uken. Korte turer, spesielt de som involverer sosial interaksjon, vil være fordelaktige for din mentale helse.

Personlig vekst og selvutvikling: Med Merkur i ditt tredje hus, vil du bli trukket mot kunnskap. Dette er en flott tid for å starte en ny bok, delta på et kurs eller workshop, eller bare utforske nye ideer.

Viktige datoer og hendelser:

15. august: Merkur i harmonisk aspekt med Venus – en dag for kreativitet, kunst og skjønnhet.
18. august: Solen i utfordrende aspekt til Uranus – vær forberedt på uventede hendelser eller nyheter.
Motiverende sitat: «Kommunikasjon er broen mellom forvirring og klarhet.» – Nat Turner