Skorpionen

Personlighet: En skorpion er lidenskapelig, og har et stort ego. De er hyggelige og liker å hjelpe andre, og et fremtredende trekk er at de er veldig lojale mot familie og venner. Skorpionen har ofte mye temperament, og de er både uavhengige og fryktløse. De er selvstendige personer, som bryr seg lite om hva andre mennesker mener om dem, men du bør ikke fornærme en skorpion! Er du venn med en skorpion, er du nøye utvalgt. De gir tilbake det de får av deg, enten det er snakk om godhet eller slemhet. Skorpioner er ofte strenge foreldre overfor barna, men utad kan de være blinde for barnas feil eller dårlige oppførsel.

Se nye horoskop for 2019 her:

Økonomi: Skorpionen er stort sett ganske forsiktig med penger, men kan innimellom sløse og kjøpe ting de aldri får bruk for. Likevel har de som oftest god kontroll på økonomien sin, og ser på penger som et middel til å oppnå noe som er mye viktigere for dem – nemlig prestisje. Og har de prestisje på andre måter, vil de ikke være særlig opptatt av penger.

De går gjerne inn i et forhold med hjerte og sjel, og det kan noen ganger virke intenst for den utvalgte partneren, som kan lure på om dette er for godt til å være sant. Svaret er at det er det ikke, skorpionen er en trofast og kjærlig partner som er opptatt av å vise deg hvor elsket du er. Du må bare vite å ta det imot.

Kjærlighet: En skorpion er lojal, og meget lidenskapelig, selv om de er flinke til å skjule lidenskapen. De går gjerne inn i et forhold med hjerte og sjel, og det kan noen ganger virke intenst for den utvalgte partneren, som kan lure på om dette er for godt til å være sant. Svaret er at det er det ikke, skorpionen er en trofast og kjærlig partner som er opptatt av å vise deg hvor elsket du er. Du må bare vite å ta det imot.

Utfordringer: Det store egoet til skorpionen kan virke skremmende på andre, og skorpionene har også en tendens til å overdrive det de går inn i, siden de er så lidenskapelig anlagt. De kan være skeptiske og sjalu av natur, dersom de føler at de gir mer enn de får igjen, og det kan være fint for en skorpion å være bevisst på at deres sterke personlighet har lett for å overvelde andre. Og siden de er så sterke personer, vil en hevngjerrighet slå kraftig ut; det kan være verdt å overveie sine reaksjoner litt og ikke bare reagere impulsivt.

Vanntegn: Skorpionen er et vanntegn sammen med Fiskene og Krepsen. Etter vanntegnene følger jordtegnene Tyren, Jomfruen og Steinbukken.

Dato: Dato for Skorpionen er fra 23. oktober til 21. november.

2019-02-27T15:52:17+01:00