Vannmannen

Personlighet: Vannmannen har en meget sammensatt personlighet. De er godhjertede og fredsommelige, men samtidig er de glade i å overraske og sjokkere, og de liker godt å eksperimentere og forsøke nye ting. En vannmann vil gjerne analysere det meste rundt seg på et mentalt plan, og henger seg sjelden opp i følelser. De er individualister som ofte er åpent innstilt til det meste, og de vil gjerne gjøre noe som kan være positivt for andre. Hos en vannmann er det sjelden svært dype følelser i sving, siden de legger mer vekt på analyser og tanker enn på følelser, og de har ofte et stort nettverk rundt seg, dog ikke mange nære venner, siden vannmannen liker å diskutere tankene sine med mange personer heller enn å dele følelser med noen få. Som foreldre er de tolerante og godt likt av barna.

Se nye horoskop for 2019 her:

Økonomi: En vannmann liker å ha kontroll og oversikt over pengene sine. Dersom de fikk det som de ville, hadde de heller spart penger for å kjøpe bolig enn å låne penger i banken – de er skeptiske til alle slags låneordninger, og foretrekker å gjøre alt selv. De sløser ikke med pengene sine, og dette er det stjernetegnet som er flinkest til å sette opp oversiktlige budsjetter og holde dem.

De er ikke sjalu anlagt, men heller ikke så utpreget lidenskapelige. Når de først har gjort et valg, holder de imidlertid fast på dette valget, og utroskap er utenkelig for dem. Og utroskap er også utilgivelig, mener de; de forlater fort en partner som har vært utro. De er også lite glad i å bli forført; de ønsker å tenke gjennom sitt valg, og foretrekker å være den som forfører den utvalgte.

Kjærlighet: Den analytiske personligheten til en vannmann gjør at de ikke så lett blir forelsket – de lar seg ikke rive med av følelsene sine, og som oftest finner de en partner ganske sent i livet. De er ikke sjalu anlagt, men heller ikke så utpreget lidenskapelige. Når de først har gjort et valg, holder de imidlertid fast på dette valget, og utroskap er utenkelig for dem. Og utroskap er også utilgivelig, mener de; de forlater fort en partner som har vært utro. De er også lite glad i å bli forført; de ønsker å tenke gjennom sitt valg, og foretrekker å være den som forfører den utvalgte.

Utfordringer: Noen ganger kan det virke som om vannmannen lever i sin egen verden, siden de har mange fjerne venner i stedet for få gode, og ingen virkelig kommer inn på en vannmann. Og på grunn av dette kan vannmannen få behov for profesjonell hjelp når livet er i krise; de ønsker ikke å dele følelser med sine venner, og dermed kan vonde ting hope seg opp inni dem i stedet. Dette kan vannmannen selv klare å forebygge, ganske enkelt ved å anerkjenne følelsene sine og åpne opp om dem til en eller to av de nærmeste. Og siden en vannmann har mange tanker i hodet på en gang, kan de lett være distré, og glemme avtaler og løfter.

Lufttegn: Vannmannen er et lufttegn sammen med Tvillingene, og Vekten. Etter Vekten følger Fiskene.

Dato: Dato for Vannmannen er fra 20. januar til 18. februar.

2019-02-27T15:51:47+01:00