Væren

Personlighet: Væren er preget av en sterk personlighet. De er ofte hyggelige, kreative og fulle av idéer, og de har vanligvis stor selvtillit. De er ledertyper som bryr seg om urettferdigheten i verden, men de har også stort fokus på seg selv, og når ofte målene de setter seg. Ofte kan de snakke før de tenker, og de liker å omgås folk og å gjøre andre glade. Værer er stort sett gode, men bestemte foreldre. Som et ildtegn er de selvsagt ildfulle på alle livets områder; de gir mye, og forventer mye igjen.

Se nye horoskop for 2019 her:

Det store fokuset på å nå egne mål kan forveksles med egoisme, men dette kan væren balansere med sitt naturlige engasjement for de svake.

Økonomi: For en vær er anerkjennelse viktigere enn penger, men væren kan ofte bruke penger for å glede andre. Siden de ikke er så opptatt av penger, men gjerne bruker penger for å gjøre andre lykkelige, er det lurt å ha en god økonomisk plan for en vær, ellers kan pengene gå ut like fort som de kommer inn.

Kjærlighet: Værer tar initiativ i kjærlighetslivet, er trofaste og lidenskapelige, men kan også være raske til å gå videre dersom du flørter med andre eller romantikken tar slutt. En vær viser ofte ganske lite følelser overfor andre, men kan eksplodere i utbrudd innimellom – men heldigvis er de ikke langsinte. Og klarer du å holde liv i romantikken, har du en trofast og lidenskapelig kjæreste for livet i en vær.

Utfordringer: Værens ildfulle personlighet kan noen ganger bikke over i sinne og aggresjon, og en vær kan oppleves som ganske hissig dersom de ikke er bevisst på at de skal kontrollere dette hos seg selv. Det store fokuset på å nå egne mål kan forveksles med egoisme, men dette kan væren balansere med sitt naturlige engasjement for de svake. En vær kan være utålmodig, og kan ha godt av å tenke litt over at andre kanskje trenger å bruke mer tid på ting.

Ildtegn: Væren er sammen med Løven og Skytten ildtegn.

Dato: Dato for Væren er fra 21. mars til 19. april.

2019-02-27T15:52:44+01:00