Jomfruen

Personlighet: En person født i jomfruens tegn, er ofte ærlig og til å stole på, og de er utpreget vennlige. De er stille og tankefulle, og et viktig kjennetegn er at de er perfeksjonister, som gjerne kan ta på seg mange oppgaver for å være sikre på at det blir ordentlig gjort. De foretrekker kvalitet fremfor kvantitet, og er nøyaktige og til tider pertentlige. De liker orden og systemer, og trives ikke med rot og slurv. Jomfruen har god bakkekontakt og er jordnær, og de er svært ansvarsfulle, også som foreldre – de vil gjerne lære opp barna sine best mulig, og er bestemte og påpasselige.

Se nye horoskop for 2019 her:

Økonomi: En jomfru liker ikke å sløse, og deres behov for orden og oversikt viser seg ikke minst når det kommer til økonomi. Jomfruen har kontroll på sin økonomi, og har ingen problemer med å tilpasse livet sitt til den økonomien de rår over til enhver tid. De er flinke til å styre pengene sine, og opptrer like ansvarsfullt innen økonomi som de gjør på andre områder.

Jomfruen satser på gode, langvarige forhold, og lar seg styre av sine følelser – selv om de ikke er de første til å vise dem med store ord og gjerninger. En jomfru kan godt trives som singel, men blir de glad i noen, varer gjerne kjærligheten livet ut. De viser at de elsker deg ved å knytte seg til deg, heller enn å synge sanger og gi dyre gaver. De vil sjelden være utro, men dersom de skulle falle for noen andre, vil de la seg styre av følelsene sine og forlate det forholdet der de ikke lenger føler kjærlighet.

Kjærlighet: Jomfruen satser på gode, langvarige forhold, og lar seg styre av sine følelser – selv om de ikke er de første til å vise dem med store ord og gjerninger. En jomfru kan godt trives som singel, men blir de glad i noen, varer gjerne kjærligheten livet ut. De viser at de elsker deg ved å knytte seg til deg, heller enn å synge sanger og gi dyre gaver. De vil sjelden være utro, men dersom de skulle falle for noen andre, vil de la seg styre av følelsene sine og forlate det forholdet der de ikke lenger føler kjærlighet.

Utfordringer: Å være en pertentlig perfeksjonist kan føre til mange bekymringer, selv over enkle ting. Og det kan være vanskelig for jomfruen å skjule sin mistrivsel med slurv og uorden, noe som kan virke nærmest nevrotisk på andre. De liker ikke å gjøre feil, og kan være sårbare for kritikk. Mange ganger kan andre oppfatte jomfruen som kald i følelseslivet, fordi de ikke har lett for å vise følelser; dette er viktig for en jomfru å være klar over, slik at de kan forebygge feiloppfatninger om seg selv.

Jordtegn: Jomfruen er et jordtegn sammen med Tyren og Steinbukken.

Dato: Dato for Jomfruen er fra 24. august til 22. september.

2019-02-27T15:53:24+01:00