Løven

Personlighet: En løve har stort ego, og hater å kjede seg – de liker å bli sett og få oppmerksomhet. Ofte er de meget stolte personer, og de elsker å få ros. Løven er impulsiv, og flink til å fremstå som høflig og tålmodig utad, selv om de kanskje kjenner på utålmodighet inni seg. De er lidenskapelige og går helhjertet inn i alt de gjør, men liker ikke å dumme seg ut. Det finnes både en innadvendt og en utadvendt løve, men begge personlighetstypene setter like stor pris på ros og oppmerksomhet. Som foreldre er de omsorgsfulle samtidig som de stiller krav, dette er en fin kombinasjon og gjør dem til gode foreldre.

Se nye horoskop for 2019 her:

Økonomi: Løven har lett for å sløse med penger, mye fordi de er impulsive. De er ikke redde for risiko, men blir likevel sjelden blakke. En løve liker både å gi og å få dyre gaver, og spanderer gjerne på venner og kjærester; særlig setter løven pris på å få en dyr gave fra sin kjære, det er noe som viser dem at de blir satt pris på. Og de vil gi tilsvarende dyre gaver tilbake. De er ofte luksusdyr som kan bruke penger på dyre klær og ting.

En løve er svært lidenskapelig i kjærlighetslivet, og de er romantisk anlagt. Mannen vil ønske å beskytte sin kjære, og kvinnen vil søke en som ikke tar henne for gitt og, men som likevel aldri vil bli en tøffelhelt.

Kjærlighet: En løve er svært lidenskapelig i kjærlighetslivet, og de er romantisk anlagt. Mannen vil ønske å beskytte sin kjære, og kvinnen vil søke en som ikke tar henne for gitt og, men som likevel aldri vil bli en tøffelhelt. Løver har anlegg for sjalusi, siden de er så lidenskapelige, men dersom du viser at løven kan være trygg på deg, vil de være fantastiske partnere som er snille og trofaste – så lenge du er det.

Utfordringer: Siden løven har så stort ego, kan de virke både arrogante og forfengelige på andre. De har et behov for å bestemme over andre og fortelle dem hva de skal gjøre, og det er ikke i alle sammenhenger at dette faller i god jord. Hvis løven er bevisst på hvordan de kan virke på andre mennesker, vil det bli mye lettere å forstå andres reaksjoner når løven mener å ha funnet den åpenbart beste måten å gjøre noe på, mens andre oppfatter løven som belærende og utålmodig.

Ildtegn: Løven er sammen med Skytten og Væren ildtegn.

Dato: Dato for Løven er fra 24. juli til 23. august.

2019-02-27T15:53:32+01:00