Dagshoroskop for Krepsen

Fredag 18. august 2023

Kjære Krepsen, i dag vil Månen, din herskende planet, danne en følsom forbindelse med Pluto i ditt 7. hus for partnerskap og forhold. Dette aspektet vil forsterke dine emosjonelle reaksjoner, spesielt i forhold til de nærmeste forbindelsene dine, og oppmuntre deg til å dykke dypere inn i dine følelser.

Kjærlighet: I ditt kjærlighetsliv vil du søke dypere intimitet og forståelse med din partner. For de i et forhold, er dette en tid for ærlige samtaler og deling av dype følelser. For single Krepsen, kan en intens og meningsfull forbindelse være i horisonten.

Karriere: På arbeidsplassen vil du være spesielt oppmerksom på teamdynamikk og partnerskap. Dette er en god tid for å løse eventuelle konflikter eller misforståelser med kollegaer og forsterke samarbeidet.

Helse: Med Månen i fokus, er det viktig å ta vare på din emosjonelle helse. Vurder å praktisere mindfulness, meditasjon eller til og med holde en dagbok for å reflektere over dine følelser.

Personlig vekst: Månen og Pluto vil oppmuntre deg til å utforske dypere lag av din egen psyke. Dette er en tid for selvoppdagelse, helbredelse og forståelse av dine innerste følelser.

Råd for dagen: Tillat deg selv å føle dypt i dag, Krepsen. Vær ærlig med deg selv og de rundt deg, og søk forståelse og intimitet i dine forhold.

Affirmasjon: «Jeg omfavner mine følelser og søker dypere forståelse i mine forbindelser. Jeg er åpen for helbredelse og selvoppdagelse.»

Ha en følsom og innsiktsfull dag, kjære Krepsen!

Ukeshoroskop for Krepsen (14. august – 20. august)

Generelt tema: Denne uken vil være preget av hjemlige aktiviteter og familieforbindelser for Krepsen. Månen, din herskerplanet, vil bevege seg gjennom ditt fjerde hus, noe som vil forsterke din tilknytning til hjemmet og dine kjære. Dette er en flott tid for å styrke båndene med familien og ta vare på ditt personlige rom.
Kjærlighet og relasjoner: Romantikk og intimitet vil være i fokus denne uken. For de i et forhold, er dette en tid for nære samtaler og kvalitetstid sammen. For de som er single, kan du føle en dypere forbindelse med noen du nylig har møtt.

Karriere og økonomi: Selv om hjem og familie vil være i fokus, vil du også ha en stabil uke på jobben. Dine kolleger vil sette pris på din omsorgsfulle og støttende natur. Økonomisk sett, kan det være lurt å vurdere investeringer i eiendom eller hjemforbedringer.

Helse og velvære: Ta deg tid til å slappe av og lade batteriene. Vannaktiviteter, som svømming eller et avslappende bad, kan være spesielt forfriskende og helbredende for deg denne uken.

Personlig vekst og selvutvikling: Med Månen i ditt fjerde hus, vil du bli trukket mot refleksjon og introspeksjon. Dette er en tid for å dykke dypere inn i dine følelser og forstå hva som virkelig betyr noe for deg.

Viktige datoer og hendelser:

16. august: Månen i harmonisk aspekt med Neptun – en dag for drømmer, intuisjon og kreativitet.
19. august: Solen i utfordrende aspekt til Pluto – vær oppmerksom på dype følelser og transformasjoner.
Motiverende sitat: «Hjemmet er der hjertet er, og hjertet vet alltid veien.» – Ukjent

Kort om Krepsen

Velkommen til Krepsens side! Som kreps er du en hard nøtt å knekke, akkurat som den faktiske krepsen du er oppkalt etter. Du holder dine følelser tett til brystet, men når du først slipper noen inn, er du en trofast og omsorgsfull venn for livet. Du har en naturlig empatisk evne og lederegenskaper som gjør at du blir verdsatt som en leder. Du har en god intuisjon og setter pris på fred og ro rundt deg. Når det gjelder økonomi, vil du ha alt på plass før du starter en familie, men du ser også på penger som en kilde til glede. I kjærlighet, liker du trygghet og trenger bekreftelser, og når du er trygg, er du en omsorgsfull og givende kjæreste. Pass på å ikke la de intense følelsene dine få deg til å miste kontrollen. Du er Krepsen – tøff på utsiden, men myk på innsiden.

Krepsens kjennetegn

Personlighet: En kreps sin personlighet kan minne om en faktisk kreps – hard utenpå og myk inni. De viser sjelden følelser utad, selv om de har masse av dem; de forbeholder det til sine nærmeste. Krepser er hjemmekjære, og familien betyr mye for dem. De er flinke til å tenke langsiktig, legger gode planer og jobber for å være trygge i hverdagslivet. En av krepsens beste egenskaper er en stor omtanke for andre, de er godhjertede av natur, og er du snill med en kreps får du stort sett det dobbelte igjen. De har god intuisjon, og setter pris på fred og ro rundt seg. Krepser har gode lederegenskaper og blir ofte verdsatt som ledere, på grunn av sin empatiske evne. De er høflige og kreative, og er du venn med en kreps, har du en trofast og omsorgsfull venn for livet. De er gode foreldre som er opptatt av kommunikasjon med barna sine, og de involverer seg veldig.

En av krepsens beste egenskaper er deres store omtanke for andre, og de er kjent for å være empatiske og omsorgsfulle ledere. Krepser er også kreative og høflige, og deres gode intuisjon gjør at de setter pris på fred og ro rundt seg.

Økonomi: Krepser har et stort behov for sikkerhet, og dette gjelder også økonomisk. En kreps kan virke tøff i forretningslivet, da tar de på seg skallet sitt og beskytter seg på den måten, og på grunn av sine lederevner gjør de det ofte bra her. De har stort behov for økonomisk sikkerhet, og liker å ha en reserve i bakhånd, men er ikke gjerrige og kan godt bruke penger for å glede noen de er glade i. Ofte ønsker de å ha alt det økonomiske på plass før de starter en familie, men de ser også på penger som en kilde til glede.

Kjærlighet: En kreps liker trygghet og trenger bekreftelser, også i et forhold. Får de ikke dette, kan krepsen føle seg usikker, og da er veien ikke lang til sjalusi eller eiesyke. Men er de trygge, er krepsen omsorgsfulle og givende kjærester, og de vil gjerne være generøse. De har behov for å bruke mye tid sammen med den de er glad i, og liker å være i forhold og føle seg elsket og trygge. De er også sterke personer, til tross for at de kan være usikre.

Utfordringer: Krepsen er ofte preget av humørsvingninger, de tilhører Månen og preges av dette. I det ene øyeblikket kan de være glade og fornøyde, for så å føle seg deprimerte litt senere. Følelsene er intense, og det kan være problematisk når de ikke har lett for å snakke om alt det som foregår inni dem. Dersom de opplever å bli behandlet dårlig av en person, kan de være hevngjerrige eller kutte kontakten helt med denne personen. Engasjementet og empatien deres kan noen ganger bikke over i overdrevet omsorg som kan oppleves slitsomt for andre.

Vanntegn: Krepsen er et vanntegn sammen med Fiskene og Skorpionen.

Dato: Dato for Krepsen er fra 22. juni til 23. juli.