Krepsen

Personlighet: En kreps sin personlighet kan minne om en faktisk kreps – hard utenpå og myk inni. De viser sjelden følelser utad, selv om de har masse av dem; de forbeholder det til sine nærmeste. Krepser er hjemmekjære, og familien betyr mye for dem. De er flinke til å tenke langsiktig, legger gode planer og jobber for å være trygge i hverdagslivet. En av krepsens beste egenskaper er en stor omtanke for andre, de er godhjertede av natur, og er du snill med en kreps får du stort sett det dobbelte igjen. De har god intuisjon, og setter pris på fred og ro rundt seg. Krepser har gode lederegenskaper og blir ofte verdsatt som ledere, på grunn av sin empatiske evne. De er høflige og kreative, og er du venn med en kreps, har du en trofast og omsorgsfull venn for livet. De er gode foreldre som er opptatt av kommunikasjon med barna sine, og de involverer seg veldig.

Se nye horoskop for 2019 her:

Økonomi: Krepser har et stort behov for sikkerhet, og dette gjelder også økonomisk. En kreps kan virke tøff i forretningslivet, da tar de på seg skallet sitt og beskytter seg på den måten, og på grunn av sine lederevner gjør de det ofte bra her. De har stort behov for økonomisk sikkerhet, og liker å ha en reserve i bakhånd, men er ikke gjerrige og kan godt bruke penger for å glede noen de er glade i. Ofte ønsker de å ha alt det økonomiske på plass før de starter en familie, men de ser også på penger som en kilde til glede.

En av krepsens beste egenskaper er en stor omtanke for andre, de er godhjertede av natur, og er du snill med en kreps får du stort sett det dobbelte igjen.

Kjærlighet: En kreps liker trygghet og trenger bekreftelser, også i et forhold. Får de ikke dette, kan krepsen føle seg usikker, og da er veien ikke lang til sjalusi eller eiesyke. Men er de trygge, er krepsen omsorgsfulle og givende kjærester, og de vil gjerne være generøse. De har behov for å bruke mye tid sammen med den de er glad i, og liker å være i forhold og føle seg elsket og trygge. De er også sterke personer, til tross for at de kan være usikre.

Utfordringer: Krepsen er ofte preget av humørsvingninger, de tilhører Månen og preges av dette. I det ene øyeblikket kan de være glade og fornøyde, for så å føle seg deprimerte litt senere. Følelsene er intense, og det kan være problematisk når de ikke har lett for å snakke om alt det som foregår inni dem. Dersom de opplever å bli behandlet dårlig av en person, kan de være hevngjerrige eller kutte kontakten helt med denne personen. Engasjementet og empatien deres kan noen ganger bikke over i overdrevet omsorg som kan oppleves slitsomt for andre.

Vanntegn: Krepsen er et vanntegn sammen med Fiskene og Skorpionen.

Dato: Dato for Krepsen er fra 22. juni til 23. juli.

2019-02-27T15:52:35+01:00