Vekten

Personlighet: For en vekt dreier det seg om balanse. Vekter er svært sammensatte personer, og de kan skifte humør veldig brått. De vil alltid prøve å være rettferdige, og de liker å diskutere for å prøve å komme frem til et objektivt standpunkt som de kan ta en rettferdig beslutning ut fra. Som oftest er de vennlig anlagt, og de er sosiale og elsker å prate med mange mennesker. De liker vakre ting og er opptatt av livets gleder, samtidig som de er flittige og arbeidssomme. En vekt vil aldri gå inn for å såre noen, de forsøker å finne en god balanse mellom å være ærlige og å være snille. Som foreldre er de rettferdige og snille.

Se nye horoskop for 2019 her:

Økonomi: Også her vil vekten søke en balanse, men dersom det dukker opp noe morsomt, vil en vekt ikke ha problemer med å bruke til dels mye penger på dette. Og dette gjelder også ting de syns er vakre. Å omgi seg med vakre og behagelige ting er viktig for en vekt, de vet å verdsette de materialistiske gledene, og de er villige til å bruke penger på dette.

De liker vakre ting og er opptatt av livets gleder, samtidig som de er flittige og arbeidssomme. En vekt vil aldri gå inn for å såre noen, de forsøker å finne en god balanse mellom å være ærlige og å være snille. Som foreldre er de rettferdige og snille.

Kjærlighet: Ingen kan forføre deg som en vekt! De er snille og lojale, og søker hele tiden å samarbeide med deg. Likevel kan de ha vansker med å binde seg til noen, og dette har sammenheng med at de stadig veier den ene siden opp mot den andre – det kan være frustrerende i kjærlighetslivet. Men vekten er romantisk, og liker at du gjør det vakkert og fint for dem, inkludert å ta vare på deg selv.

Utfordringer: Vektens stadige søken etter balanse kan også oppleves som problematisk, fordi de har vansker for å bestemme seg for noe. I tillegg kan de bli opptatt av å teste ut de forskjellige sidene av livet, og kan overdrive i alle retninger – kanskje får de for høyt inntak av alkohol, kanskje kjører de konsekvent altfor fort, eller de går i motsatt retning og kjefter på alle som bryter trafikkreglene. Og de kan ha vansker med å forstå partneren sin, siden de alltid ser flere sider av en sak; da blir det vanskelig å sette seg helt inn i en annen persons absolutte synspunkter og følelser. Hvis vekten er bevisst på å forsøke å forstå sine nærmeste og godta at de ikke leter etter stadig nye innspill, slik vekten selv gjør, kan det gjøre vektens relasjoner mye nærere og sterkere.

Lufttegn: Vekten er et lufttegn sammen med Tvillingene, og Vannmannen.

Dato: Dato for Vekten er fra 23. september til 22. oktober.

Se nye horoskop for 2019 her:

2019-02-27T15:51:36+01:00