Skytten

Personlighet: Dette er en utadvendt personlighet! En skytte snakker mye, og de er grunnleggende ærlige og ønsker seg ærlighet tilbake – dersom en skytte oppdager at du har løyet, vil de reagere sterkt på det. Ofte er de optimistiske og liker å ta en sjanse, og selv om de er glade i å tenke og å planlegge, kan samvær med andre få dem til å kaste alle planer over bord og gjøre noe helt annet og ubetenksomt. Dette er også et tegn som er dyrekjært; skytter er generelt glad i dyr. Som foreldre er de oftere venner med barna enn de innehar den tradisjonelle foreldrerollen, men de er knyttet til sine barn i mye større grad enn de føler seg knyttet til resten av sin familie.

Se nye horoskop for 2019 her:

Økonomi: Risikolysten til skytten gjør at økonomien kan være et svingende kapittel. Penger er ikke viktig for en skytte, og derfor er det også enkelt for dem å ta sjanser. De er glade i å gamble, og bruker ofte penger hvis de har dem. Samtidig er det ikke problematisk for dem ikke å ha penger, de er flinke til å tilpasse seg den økonomien de til enhver tid rår over.

En skytte vil være svært nølende med å inngå en forpliktende forbindelse som ekteskap, men dersom de kan oppleve at de får beholde en del av sin frihet, vil de likevel bli spennende partnere i et fast forhold.

Kjærlighet: Skytten er glad i å flørte og bli kjent med mennesker, og har ofte mange og kortvarige forbindelser i kjærlighetslivet. De trenger å ha en følelse av frihet, og liker ikke å forplikte seg. Men som oftest er de ærlige om hvor de står, slik at det ikke blir helt umulig å forholde seg til for en potensiell partner. En skytte vil være svært nølende med å inngå en forpliktende forbindelse som ekteskap, men dersom de kan oppleve at de får beholde en del av sin frihet, vil de likevel bli spennende partnere i et fast forhold. De kan lett forveksle vennskap og kjærlighet, og blir fort betatt av det motsatte kjønn.

Utfordringer: Skytten snakker mye, og er ærlige – også brutalt ærlige. Dette innebærer at de noen ganger kan si ting som sårer andre, og selv om de blir lei seg og sjokkerte over sine egne utsagn i ettertid, gjør de det samme på nytt senere. Så hvis skytten vil unngå å gjøre andre lei seg, kan det være lurt å tenke seg om en ekstra gang og vurdere om man virkelig er nødt til å være brutalt ærlig til enhver tid? De kan også være rastløse, og til tider kan kombinasjonen av rastløshet og risikotaging (særlig sammen med gambling) føre dem ut på usikker grunn, siden de handler uten å tenke. En skytte kan altså få et mye enklere liv dersom de venner seg til å tenke litt ekstra før de sier og gjør noe drastisk!

Ildtegn: Skytten er sammen med Løven og Væren ildtegn. Lufttegn er Tvillingene, Vekten og Vannmannen

Dato: Dato for Skytten er fra 22. november til 21. desember.

2019-02-27T15:52:26+01:00