Tyren

Personlighet: Tyren er sta, stødig og solid, og har tålmodighet som et fremtredende personlighetstrekk. Hvis en tyr har bestemt seg for noe, er det omtrent umulig å få tyren til å ombestemme seg. Generelt har de lang lunte, men klarer du å gjøre en tyr sint, må du regne med en eksplosjon verdig en rasende okse! Ofte er de praktisk anlagt, og oppleves som jordnære og fornuftige personer. De er verken oppfarende eller smålige, men kan surmule dersom de blir misfornøyde. En tyr er oftest hjemmekjær og glad i naturen.

Se nye horoskop for 2019 her:

Økonomi: En tyr ser på penger først og fremst som et middel til å ha et godt og stabilt liv, og jakter sjelden etter stor rikdom. De er ikke gjerrige, men ser på penger som en sikkerhet for seg selv og sin familie. Sløsing er sjelden et problem, da tyren stort sett er fornuftig anlagt, det viktigste er å kunne ha nok penger til å ha en trygghet i livet.

En tyr er både romantisk og sensuelt anlagt, og mennene tiltrekkes av feminine damer og damene av maskuline menn. De er vanligvis tolerante og lite sjalu av seg, og setter stor pris på mye ømhet, nærhet og berøring i et forhold.

Tyren og kjærlighet

Kjærlighet: Tyren er både romantisk og sensuelt anlagt, og mennene tiltrekkes av feminine damer og damene av maskuline menn. De er vanligvis tolerante og lite sjalu av seg, og setter stor pris på mye ømhet, nærhet og berøring i et forhold. En tyr vil likevel forvente full lojalitet, selv om de ikke er sjalu anlagt, og tillit og åpenhet er viktig for dem. Gir du i tillegg tyren mye oppmerksomhet og viser at du setter pris på dem i hverdagen, vil du legge grunnlaget for et godt forhold.

Utfordringer: Tyrens utholdenhet kan noen ganger bikke over i ren stahet og påståelighet, også i situasjoner der man hadde kommet lenger med smidighet og fleksibilitet. Slik kan tyren risikere å jobbe mot seg selv, fordi han eller hun ikke klarer å oppnå det ønskede resultatet ved å stå steilt på sin egen oppfatning. Det å være opptatt av penger som et grunnlag for et godt liv, kan i noen tilfeller gjøre at andre oppfatter dem som gjerrige, selv om det egentlig ikke hører til personligheten deres – men det vil alltid være en forskjell i hvordan man ser seg selv og hvordan andre oppfatter deg. Tyren kan også oppleves som smålig, på grunn av manglende smidighet og generøsitet når det gjelder både oppfatninger og penger, og noen ganger kan en tyrs sinne oppleves som svært aggressivt. Men hvis tyren er bevisst på dette selv, kan han eller hun klare å styre unna det verste sinnet.

Jordtegn: Tyren er et jordtegn sammen med Jomfruen og Steinbukken.

Dato: Dato for Tyren er fra 21. april til 20. mai.

2019-02-27T15:58:15+01:00